Son Konular

Nilufer - Ağlıyorum Yine

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Elimde bir eski resmin
Karşımda son mektubun var
Şarkılarda senin ismin
Etrafımda yabancılar
Ağlıyorum yine gunduz gece
Son bir kere goremedim seni diye
Oturup bir koşeye ağlıyorum yine
Olum bile daha kolay
Senden ayrı yaşamaktan
Bu sokaklar bu karanlık
Senim bana hatırlatan
Ağlıyorum yine
Gunduz gece
Son bir kere
Goremedim seni diye
Cekilip bir koşeye
Ağlıyorum yine

Bu dizeler büyük bir hüzün ve özlem içeriyor. Şarkının sözleri duygusal bir ayrılığı ve kaybı anlatıyor gibi görünüyor. Ayrılık acısı ve özlem duygusu insanı derinden yaralayabilir. Ağlamak bazen içsel bir rahatlama ve yaşanan duyguların dışa vurumu olarak algılanabilir.

Ayrılık acısıyla baş etmek gerçekten zordur ve insanı derin duygularla boğabilir. Ancak zamanla bu acı azalır ve yara iyileşir. Kendinize zaman tanıyın ve bu süreci kabullenmeye çalışın. Belki de bu süreçte içsel bir yolculuğa çıkıp kendinizi daha iyi tanımak için fırsat bulabilirsiniz. Önemli olan kendinizi yalnız hissetmek yerine duygularınızı dışa vurarak ve paylaşarak destek almak olabilir. Yalnız değilsiniz, yanınızda sevdikleriniz ve destek olabilecek insanlar mutlaka vardır.

Unutmayın, her şey zamanla daha iyi olacak ve yaşadığınız acılar sizi güçlendirecek. Başınız sağ olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nalan - Adresi biliyorsun

Ozlem Tekin - Adresler Karıştı

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt