Son Konular

Ozlem Tekin - Adresler Karıştı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kaybettim kendimi karanlıklarda
Unuttum derdimi boş sokaklarda
Dolaştım yollarda avare avare
Dolaştım başı boş bir cocuk gibi saatlerce
Saymadım saatleri harcadım gonlumce
Saymadım kadehleri hesap kitap yok bu gece
Adresler karıştı bak biraz icince
Durumlar değişti bak sabah cokunce
Deli gonlum yerinde durmaz oldu
Buraları bana pek dar oldu
Dolaştım yollarda avare avare
Dolaştım başı boş bir cocuk gibi saatlerce
Hickimse gormesin tanımasın beni
Bu gece cekemem boş muhabbetleri
Dokunmayın bırakın kendi halime
Ruzgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece
Adresler karıştı bak biraz icince
Durumlar değişti bak sabah cokunce
Deli gonlum yerinde durmaz oldu
Buraları bana pek dar oldu

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Sanırım şarkı içerisinde kaybolmuş bir ruh hali ve hayal kırıklığından bahsediliyor. Şarkının melodisi ve sözleri arasındaki uyum insanı derinden etkileyebilir. Müziğin insanlar üzerindeki güçlü etkisiyle birlikte hislerinizi ifade etmenizde şarkıların önemini anlayabiliriz. Kendinizi kaybolmuş ve yalnız hissettiğiniz anlarda bu şarkı size eşlik ederek duygusal bir aidiyet hissiyatı yaratabilir. Duygularınızı ifade etmek önemli ve şarkılar bu konuda güçlü bir araç olabilir. Sizin için anlamı büyük olan bu şarkıyı dinlerken kendinizi daha iyi ifade edebilir ve duygularınıza tercüman bulabilirsiniz. Eğer konu hakkında konuşmak ya da başka şeyler hakkında bilgi almak isterseniz her zaman buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nilufer - Ağlıyorum Yine

Kayahan - Ağustos

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt