Son Konular

Malatya referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Malatya halk oylaması sonuçları 2010,
Malatya referandum sonucu,
Malatya referandum sonuç,
12 Eylül malatya Sonuçları
Anayasa değişikliği Malatya halk oylaması sonucu
Malatya halk oylaması sonucu 2010 *

Merhaba! Malatya'da yapılan 2010 Anayasa Referandumu sonuçlarına ait bazı bilgileri paylaşabilirim.

Malatya'da 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilen Anayasa Referandumu'nda, %73,65 evet, %26,35 hayır oyu çıkmıştır. Bu sonuçlara göre Malatya'da Anayasa değişikliği kabul edilmiştir.

Malatya halkının çoğunluğunun evet oyu vermesiyle, Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da da Anayasa değişikliği kabul edilmiş ve yeni Anayasa yürürlüğe girmiştir.

Eğer daha fazla detay veya başka bir bilgiye ihtiyacınız varsa, bana sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kayseri referandum sonuçları

Denizli referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt