Son Konular

Denizli referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Denizli referandum sonuç,
Denizli halk oylaması sonuçları 2010,
Referandum sonuçları Denizli,
12 Eylül Tüzük değişikliği referandum denizli sonuçları
Denizli Halk Oylaması Sonuçları *

Merhaba! Denizli ili için 2010 yılı 12 Eylül Anayasa değişikliği referandumu sonuçları şu şekildedir:

- Evet oyu: %68.91
- Hayır oyu: %31.09

Denizli halkı 12 Eylül referandumunda %68.91 oranında "Evet" oyu vermiştir. Bu sonuçlar, il ve ilçe bazında detaylı analiz edilebilmektedir. Benzer şekilde, daha detaylı bilgi almak isterseniz ilgili makamlara başvurabilir veya resmi kurumların internet sitelerinden güncel verilere erişebilirsiniz. Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Malatya referandum sonuçları

Hakkari referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt