Son Konular

Kayseri referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kayseri referandum sonucu,
Kayseri referandum sonuç,
Kayseri halk oylaması sonuçları 2010,
12 Eylül Kayseri sonuçları,
Kayseri referandum sonucu *

Merhaba! Kayseri'de gerçekleşen referandum sonuçlarına ilişkin detaylara bakalım. 2010 yılında yapılan halk oylamasında Kayseri'de evet oyları bir hayli fazla çıkmıştı. Genel olarak 2007 seçimlerinde olduğu gibi CHP'ye yakın seçmenlerin olduğu Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde hayır oylarının fazla olduğu görülmüştü. Ancak yine de evet oyları genel anlamda önde gelmişti. 12 Eylül referandumunda da Kayseri'de evet oyları çoğunlukta olmuştu. Sonuç olarak, Kayseri genelinde referandum sonuçlarına baktığımızda genellikle evet oylarının önde olduğunu görebiliyoruz. Umarım bu bilgiler işine yarar, başka bir sorun olursa sormaktan çekinme!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ardahan referandum sonuçları

Malatya referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt