Son Konular

Kütahya referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kütahya referandum sonucu,
Kütahya halk oylaması netice,
Kütahya halk oylaması sonuçları 2010,
12 Eylül Kütahya ,
Kütahya halk oylaması sonucu *

Kütahya ilinin 2010 yılındaki referandum sonuçlarına bakıldığında, il genelinde %65'e yakın bir "evet" oyu çıktığı görülmektedir. Bu sonuçlar, Kütahya ilinin referandumda önemli ölçüde "evet" oyuna sahip olduğunu göstermektedir. 12 Eylül Kütahya halk oylamasında da benzer bir durum söz konusu olabilir. Ancak, daha detaylı sayısal verilere ulaşmak için resmi kaynaklara başvurmanızda fayda var. Üzgünüm, daha fazla bilgi sağlayamıyorum. Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bayburt referandum sonuçları

Zonguldak Kızılelma Mağarası

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt