Son Konular

Bayburt referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bayburt halk oylaması sonuç,
Bayburt referandum sonucu,
Bayburt referandum sonuçları 2010,
12 Eylül Bayburt,
12 Eylül halk oylaması Bayburt Sonuçları,
Bayburt referandum Sonucu *

Bayburt ilinin halk oylaması sonuçlarına ilişkin detayları paylaşayım:

12 Eylül 2010'da gerçekleşen halk oylamasında Bayburt ilinde %60'a yakın bir "Evet" oyu çıkmıştır. Bu oranla Bayburt, halk oylamasında "Evet" çoğunluğunu elde eden iller arasında yer almıştır. 12 Eylül referandumu Bayburt'ta yüksek katılımla gerçekleşmiş ve sonuçlar ülke genelindeki gibi Bayburt'ta da belirgin bir şekilde yansıtılmıştır. Bu kapsamda Bayburt'ta halk oylamasının sonucu, %60'ın üzerinde "Evet" oranıyla neticelenmiştir. Bu sonuç, o dönemde Bayburt ilindeki seçmenlerin tercihlerini göstermektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bilecik referandum sonuçları

Tunceli referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt