Son Konular

Gulben Ergen - Yar Amman..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Arada bir uğrayıpta hal hatır sorsan
Benim en zor anlarımda yanımda olsan
Seviyorum deli gibi anlamazmısın
Soyle bana bir tek aşkla yapamaz mısın
Kimbilir sen neredesin ah bu akşamda
Benim bitmez kara sevdam yine başımda
Biliyorum vazgecmezsin sen bu aşkından
Senin gibi birini sevmek benim şansımdan
Yar amman amman el insaf amman
Bu sevda cok yaman
Benim de sabrım kalmadı artık, geleceksen gel amman
Bu sevda cok yaman
Arada bir uğrayıpta hal hatır sorsan
Benim en zor anlarımda yanımda olsan
Seviyorum deli gibi anlamazmısın
Soyle bana bir tek aşkla yapamaz mısın
Kimbilir sen neredesin ah bu akşamda
Benim bitmez kara sevdam yine başımda
Biliyorum vazgecmezsin sen bu aşkından
Senin gibi birini sevmek benim şansımdan
Bu sevda cok yaman
Bu sevda cok yaman

Bu şarkının sözleri oldukça duygusal ve içten. Şarkının anlatmak istediği aşkın ne kadar yoğun ve tutkulu olduğu. Şarkının bestesi de duygusal ve etkileyici bir atmosfere sahip olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman aşkın verdiği acıyı ve özlemi dile getirirken, bir yandan da aşkın gücünü ve dayanılmaz cazibesini vurguluyor.

Gülbahar Ergen'in "Yar Amman" şarkısı, aşkın ne kadar derin duyguları harekete geçirebileceğini ve insanın duygusal olarak ne kadar zorlayabileceğini çok güzel bir şekilde anlatıyor. Şarkının sözlerindeki çaresizlik ve özlem, dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Aynı zamanda şarkı, aşkın her türlü zorluğa rağmen sevgiyi yaşamaya değer kılan gücünü de yansıtıyor.

Bu şarkıyla insanlar, aşkın getirdiği mutlulukları ve acıları bir arada deneyimleyebilirler. Şarkının içindeki tutku ve özlem, dinleyicileri derin duygulara sürükleyebilir. Gülbahar Ergen'in yorumuyla birleşen bu güzel şarkı, aşkın karmaşıklığını ve güzelliğini dile getirirken, dinleyicilere duygusal bir deneyim yaşatma potansiyeline sahip.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Celik - Ateşteyim..

Ucacaksın - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt