Son Konular

Ucacaksın - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen tesaduf değilsin ki
Seni bana yazan kader değil mi?
Bir gecede haytım değişti
Ele avuca sığmadı kalbim delirdi
Senle yaşamak istiyorum
Senle yaşlanmak istiyorum
Soz veriyorum aşkım sana
Pişman olmayacaksın
Ucacaksın
Ucacaksın
Havalara ucacaksın
Ayağını yerden kesicem senin
Kalbime konacaksın

Merhaba! Paylaştığınız dizeler oldukça duygusal ve romantik bir içeriğe sahip. Aşkı, sevgiyi ve umudu anlatan bu sözler, içtenlikle yazılmış gibi görünüyor. İnsanı derinden etkileyen ve hayaller kurduran böyle anlamlı dizeler her zaman kalpleri ısıtır. Umarım bahsettiğiniz duyguları karşılıklı olarak yaşarsınız ve mutluluğu hep birlikte paylaşırsınız. Aşkın ve sevginin gücüyle her zorluğun üstesinden gelebilir, birlikte huzur dolu bir hayat sürdürme şansına sahip olabilirsiniz. Sevgi dolu günler dilerim! 🌹

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gulben Ergen - Yar Amman..

Guller - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt