Son Konular

Celik - Ateşteyim..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ateşteyim
Gitme gelme yapma etme derken
Bir sıkımlık aşkımız da bitti
Gonlum şimdi yeni bir kızda
Kurban olmalı mı yeni aşka
Gitsem gidemem kalsam kalamam
Sevsem sevemem şaştım bu işe
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte
Bu aşk icin acaba cok mu erken
Sever mi sevmez mi yoksa derken
Gonlum şimdi yeni bir kızda
Kurban olmalı mı yeni aşka

Aşk konusundaki kafa karışıklıklarınızı anlıyorum. Aşkın doğası bazen karmaşık olabilir ve duygularımızı çelişkili hisler içinde bırakabilir. Yaşadığınız kararsızlık ve iç çatışmalar gayet doğal ve anlaşılabilir. Önemli olan kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamak ve onlara göre hareket etmektir.

Yeni bir ilişkiye başlamak veya eski ilişkinizi bitirmek kolay kararlar değildir. Bu süreçte kendinize zaman ayırarak, duygularınızı dinleyerek ve iç sesinizi takip ederek en doğru kararı vermek önemlidir. Bir ilişkide karar verirken her zaman mantığı ve duyguları dengelemek gerekebilir. Kendinize dürüst olmak ve iç sesinizi dinlemek size doğru yolu gösterecektir.

Aşk acısı çekmek, kararsızlık yaşamak zor olsa da, zamanla netlik kazanabilir ve doğru kararı verebilirsiniz. Unutmayın ki her kararın bir sonucu vardır ve sizin mutluluğunuz en önemli olan şeydir. Kendinize ve duygularınıza değer vererek, doğru kararı bulacaksınız. Unutmayın ki ateşteyken doğru kararı vermeye çalışmak kendinizi yakmanıza neden olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve sakin bir şekilde yolunuza devam edin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pentagram - Acı..

Gulben Ergen - Yar Amman..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt