Son Konular

Hakkari referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hakkari referandum sonucu,
Hakkari halk oylaması sonuç,
Hakkari halk oylaması sonuçları 2010,
12 Eylül hakkari,
Hakkari referandum sonuçları *

Hakkari ilinin referandum sonuçlarına ilişkin bilgi vermek isterim. 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilen referandumda, Hakkari ilinde %91.52 oranında "Evet" oyu çıkmıştır. Bu sonuçla birlikte Hakkari, Türkiye genelinde en yüksek "Evet" oyu oranına sahip illerden biri olmuştur. Sonuçlar ilçe bazında da incelenmiş ve ilçeler arasında farklılıklar görülmüştür. Referandumun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eğer daha detaylı bilgi ya da başka bir konuda sorunuz varsa, memnuniyetle yardımcı olurum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kadıköy referandum sonuçları

Giresun referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt