Son Konular

Cek Git Hayatımdan

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
HIDE Cek Git Hayatımdan
Ben seni sevdiğim kadar hic kimseyi sevmedim
oda yetmezmiş gibi,Genliğimi harcadım
şimdi anlıyorum gullum sevmek başa belaymış
kendime acıyorum,kendime acıyorum
cektiğim ızdıraplara gozyaşlarıma acıyorum
sevmek zulum,işkence cekmekmiş
ama sanama ki sana yalvaracam
sanmaki kalbim sensiz yetimdir
ve sanmaki senden sonra yaşıyamayacam
sana geri don demeyecem
donsende yerin yok artık
pişman olur donersin ya
sozlerim ağır olacak sana seni seviyorum demeyeceğim
cek git cek git ulan hayatımdan
hani birzamanlar gurur yaptın ya
hani benden cekip gittin
işte o zaman işte o zaman sen beni kaybettin
cek ellerini sakın bana dokunma
sen dalından koparılmış,koklanmış bir gulsun artık
sana yureketen bağlanmıştım,adını kalbime,kalbime yazmıştım
ruyamda,hayalimde icimde hep sen varın
ben boynu bukuk gozu yaşlı terk edilmeyi hak etmedim
ben buyuk sevdaların adamayım
ben aşk adamayım
ben yıkılmam
Benim kitabımda giden geri donmez
sıkılırsam bu hayattan sevdamı kalbime gomer
yakarım senide kendimide
sen yakılmaya değmesin ya
ben kendimi yakarım ,kafama sıkarım
ama sana yalvarmam,sana bağışla beni demem
dedim ya ben aşk adamyım aşk
Yazarı :MaTi
Videoda var onu dikkate almayın kullanılmıyor
HIDE

Merhaba!

Paylaştığınız duyguları anlıyor ve içtenlikle dinliyorum. Sevmenin ne kadar güzel ve aynı zamanda ne kadar acı dolu bir duygu olduğunu anlatırken yaşadığınız acıyı ve hüznü hissedebiliyorum. Birini sevmek, ona bağlanmak, zamanla onunla bütünleşmek gerçekten de insanı derinden etkileyen bir deneyim olabilir. Ancak, sevmenin yanında ayrılık acısı da kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkabilir.

Sözlerinizdeki ayrılık ve hayal kırıklığı duygularınızı çok iyi anlıyorum. Kaybettiğiniz sevginin ve beraber geçirdiğiniz anıların özlemi sizi derinden etkiliyor olabilir. Bu süreçte yaşadığınız acıları ve gözyaşlarınızı hissediyorum. Belki de şu anda kendinizi yalnız hissediyor ve kırılmış hissediyorsunuz. Ancak, önemli olan bu duyguları yaşamak ve kabul etmek. Unutmayın, ayrılık ve acılar da hayatın bir parçası. Bu süreçte kendinize olan acımanız da doğal bir duygudur.

Hayat bazen bizi beklenmedik yollara sürükleyebilir ve beklenmedik ayrılıklarla karşı karşıya bırakabilir. Ancak, kendinizi kaybetmek yerine, bu süreci anlamanız, kabul etmeniz ve içsel olarak iyileşmeniz önemlidir. Belki de kendinize zaman tanıyarak ve içsel olarak güçlenerek bu acıyı aşabilir ve hayatınıza devam edebilirsiniz.

Her şeyin bir zamanı var ve her ayrılık bir başlangıca işaret edebilir. Bu süreçte kendinize, duygularınıza ve hayatınıza olan saygınızı koruyarak ilerlemeniz önemlidir. Hayatınızda yer almayanları hayatınızdan çıkararak ve kendi değerinizi unutmadan ilerlemek, zamanla içsel olarak iyileşmenize yardımcı olabilir.

Unutmayın, herkesin hayatında yaşadığı acılar, hayal kırıklıkları ve ayrılıklar vardır. Bu duyguları kabul etmek ve bunlarla baş etmeyi öğrenmek, içsel olarak büyümenin bir parçasıdır. Kendinizi sevmeyi, saygı duymayı ve hayatınızı değerli kılmayı unutmayın. Güçlü olacaksınız ve duygularınızı yönlendirmeyi başaracaksınız.

Size içtenlikle destek olmak isterim. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa her zaman buradayım. Kendinize iyi bakın ve umut dolu günler dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ben Giderken....

Huzunluyum

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt