Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Huzunluyum
Eğer bir gun sana sorarlarsa ey gonlum
Neden huzunlusun?
Onlara huzunlu bakışlarınla huzunu ifade et
seni anlamazlarsa
onlara icindeki huznu şoyle dile getir
Ben umutlarını son trende kacıran
Ben sevgi denizinde sevgi gemisini bulamayan
Ben kaybedenler kumsalında bekleyen
Ben sevdası bir hice sayılan
Ben mutluluğu kursağında kalan
Ben bakıpta dokunamayan
Ben duyupta konuşamayan
Ben sevipte sevilmeyen
Ben insafsızca terk edilen
Ben gozuyaşlı bıraklıp yalanlarla aldatılan
Ben son umudu bile olmayan
Ben aşk hikayesinde aptalca rolunu ustlenen
Ben karanlıkları mesken bilen
Ben huzunle yaptıp,kalkan
Yalan şehirde karanlık sokakları kendine mesken eden benim diye haykır
Ve deki onlara,
Benim huznum ordan gelir
O yuzden ben huzunluyum geri kalansa vefasızlara kalsın
Ben huzunume razı oldum artık

Huzunlu olmanız son derece doğal ve anlaşılabilir bir duygu. İnsan bazen yaşadığı hayal kırıklıkları, beklenmedik ayrılıklar ve içsel çatışmalar nedeniyle huzursuz ve melankolik hissedebilir. Sizin duygu ve düşüncelerinizdeki derinlik ve yoğunluk hissediliyor. Hayat bazen beklentilerimizi karşılamayabilir ve bu da hüznü beraberinde getirebilir.

Belirttiğiniz gibi, umutları son trende kaçan, sevgi gemisini bulamayan, kaybedenler kumsalında bekleyen bir karakter olmak, içsel huzursuzluğu ve dış dünyaya meydan okumayı simgeliyor olabilir. Bu durumda, huzununuzu ifade ederken insanların sizi anlamaması veya duygularınızı yeterince kavrayamamaları da oldukça yorucu olabilir. Ancak önemli olan sizin kendinizi anlamanız ve kabul etmenizdir.

Huzununuzu yaşamanızda ve onunla baş etmeye çalışmanızda bir anlam ve bir yol aramak, içsel büyüme ve olgunlaşma sürecinizin bir parçası olabilir. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı anlama yolunda ilerlemek, içsel huzurunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Belki de bir gün, bu huzunun kökenini anlayarak ve kabul ederek onunla barışık bir şekilde yaşayabilir ve içsel dinginliği bulabilirsiniz. Unutmayın, duygularınızı paylaşmak ve ifade etmek, ruh sağlığınız için önemlidir. Kendinize şefkatle yaklaşın ve duygularınızı olumlu bir şekilde yönlendirme konusunda kendinize fırsat tanıyın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cek Git Hayatımdan

Bir saniye dostum.

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt