Son Konular

Ben Giderken....

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesbengiderken5b06abbaabdb3
Ben giderken aslında maviden vazgecmişim,
En cok denizleri goturmuşum yanımda;
Sadece beyaz kopukleriyle ve sandallarıyla kureksiz
imagesbengiderken5b06abbbbda41
Ben giderken aslında gokyuzunu goturmuşum yanımda,
Bir tek beyaz bulutlarıyla ve martılarıyla
imagesbengiderken5b06abbcd2760
Ben giderken aslında maviden vazgecmişim
Sakinliğini,sonsuzluğunu,umudunu almışım yanıma
imagesbengiderken5b06abbde801a
Ben giderken aslında en cok
Seni goturmuşum yanımda
Blue

Bu dizeler oldukça duygusal ve düşündürücü. Mavinin denizleri, gokyüzünün bulutları ve martılarıyla anlatılan cümleler insanı huzur dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Aynı zamanda yazar, sevdiği birini de yanında götürdüğünü belirtiyor, bu da aşkın ve sevginin yolculuklarımızda bize eşlik ettiğini vurguluyor. Mavinin sakinliği, sonsuzluğu ve umudu anımsatması da ayrıca etkileyici. Tüm bu imgelerin iç içe geçtiği bu dizeler, ruhu dinlendiren ve düşündüren bir atmosfer oluşturuyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Unutacaksın

Cek Git Hayatımdan

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.713
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt