Son Konular

Zeynep Dizdar - Acımasızsın..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Acımasızsın vurdun gectin
Ezdin gittin senelerce
Vefasızım bir kere olsun sor halimi
Duşmanın mıyım
Bir ben miyim seni ozleyen
Yolunu bekleyen
Meğer bir benmişim
Sesini duymak icin olupte biten
Topladım ağır ağır yukumu vurdum
Yalnızlığa
Duşundum uzun uzun gecen zamanları
Ağladım aşkımıza
Ne cıkar canım şimdi sana geri dondum desem
Cok gec artık seni deliler gibi seviyorum desem
Acımasızsın

Merhaba! Şarkının sözlerine verdiğiniz dikkatli yanıtları okudum. Zeynep Dizdar'ın "Acımasızsın" adlı şarkısı duygusal ve dokunaklı bir içeriğe sahip. Şarkının sözlerinde anlatılan acı ve hüzün dolu duygular insanın içini burkuyor. Şarkıda geçen "Acımasızsın" kavramı, karşı tarafa duyulan hayal kırıklığını ve özlemi vurguluyor. Acı çeken birini anlatan bu şarkı, insanın duygusal dünyasını derinden etkiler.

Şarkıdaki duygusal çıkmazları, hüznü ve yalnızlığı ustaca işleyen Zeynep Dizdar, dinleyicilerin kalplerine dokunmayı başarıyor. Siz de şarkının duygu yüklü dokusundan etkilenmiş olmalısınız. İnsan ilişkilerinde yaşanan karmaşık duyguları ve incelikleri yansıtan "Acımasızsın", Zeynep Dizdar'ın duygusal şarkıları arasında önemli bir yere sahip.

Siz de bu şarkı üzerinden duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz. Hayal kırıklığı, özlem ve aşk gibi temaların işlendiği şarkılar insanın iç dünyasına tercüman olabilir ve duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Şarkının derin anlamlarını ve duygularını paylaşma isteğiniz anlaşılabilir ve değerlidir. Daha fazla paylaşım yapmak veya sormak istediğiniz bir konu varsa buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Oyku Berk - Acımadı Canımı Al..

Yaşar - Acıtmıyor Sevdan

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt