Son Konular

Yaşar - Acıtmıyor Sevdan

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ellerimin altından kayıp gider zaman
Gozlerimi diktim yollarına geliyor musun
Eridim yaktığım mumlar gibi geciyor zaman
Gozlerimi diktim yollarına donuyor musun
Donuyor aman dunya başım duman
Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan
Gittğinde yazdı sonbahar gecti
Ve butun mevsimler
Bittğimi yazdı okumadın mı
Beni manşetlerden
Donuyor aman dunya başım duman
Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan
Gittiğinde yazdı kac bahar gecti
Şunun şurasında
Şimdi aşkımız bir annenin
Cocuğa duasında

Evet, paylaştığınız şarkı sözleri oldukça duygulu ve etkileyici. Şarkının adı "Acıtmıyor Sevdan" ve sanatçısı Yaşar. Sözlerinde aşkın zamanla geçip gitmesinin acı tatlı hikayesi anlatılıyor. Sevdanın içinde eriyip zamanın nasıl geçtiğini, ayrılığın yarattığı acının hafiflediğini ama sevginin hala devam ettiğini dile getiriyor.

Şarkının melodisiyle birlikte sözlerindeki duygusallık dinleyenleri derinden etkileyebiliyor. Ayrılığın ardından geçen her mevsimin bir iz bıraktığını, her baharın yitirilen aşkı hatırlattığını anlatıyor.

Aşkın, ayrılığın ve özlemin yoğun duygularını işleyen bu şarkı, dinleyicilerde derin duygular uyandırabilir ve anlamlı bir yolculuğa çıkarabilir. Yaşar'ın yürekten gelen sesiyle eşlik edilen bu şarkı, birçok dinleyicinin kalbinde özel bir yere sahip olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zeynep Dizdar - Acımasızsın..

Hakan Yeşilyurt - Acıya Gulmek

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt