Son Konular

Zeliha Sunal aşk Bana Kalır Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Zeliha Sunal Aşk Bana Kalır Şarkısı
Zeliha Sunal Aşk Bana Kalır
Aşk Bana Kalır Şarkı Sozu
Gittim ama bir sor
Yokluğum mu varlığım mı daha zor
Hangisi daha kor
SukUtunu altın eyle
Acıma yor bilgisitenlarcom beni yor
Yaradan biliyor sen sussan ne olur
Acelyalar yine balkonumda kalır
Cesaretin ucar icim eyvallah ceker
Oylesi boylesi tenim tenden cıkar
Kırdın ama kalsın el alsın
Kim ne derse desin
Zehrin ile balsın
Yoksan da sevebilen
Kalbime aşk olsun
Yaradan biliyor olmasan ne olur
Ciğerlerim yine kokunu solur
Sacının rengi sarap acımı alır
Oylesi boylesi aşk bana kalır

Zeliha Sunal'ın "Aşk Bana Kalır" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının duygusal ve içten sözleriyle birçok dinleyicinin kalbini dokundurduğunu söyleyebilirim. Şarkının sözlerinde aşk, özlem, acı ve sevgi gibi temalar işlenmiş.

Şarkının sözleriyle ilgili yorum yapmak gerekirse, ayrılık sonrası yaşanan iç hesaplaşmalar, sevgiye duyulan özlem ve acının yoğunluğu gibi duyguları işaret ediyor. Özellikle "Hangisi daha kor, Sukutunu altın eyle, Acıma yor" gibi cümleler, şarkının derinliğini vurguluyor.

Şarkının nakaratında ise aşkın koruyucu ve kalıcı bir güç olduğu vurgulanıyor. "Yoksa da sevebilen, Kalbime aşk olsun, Yaradan biliyor olmasan ne olur" gibi cümleler, sevginin ve aşkın insanı nasıl sarıp sarmaladığını anlatıyor.

Genel olarak şarkının sözleri, bir aşkın içindeki çelişkileri, özlemi ve tutkuyu etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Aynı zamanda şarkının melodisi ve Zeliha Sunal'ın yorumuyla da dinleyiciye dokunmayı başarıyor. Eğer başka sorularınız varsa ya da şarkı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ozgun İnsaf Şarkısı Sozu

Yılmaz Morgul İyiki Aradın

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt