- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Yurt içi anlamı nedir?
Yurt sınırları içinde olan.
Yurt içi arama ne demek?
Yurt içi arama nedir? Tarifeniz ve ek paketlerinizin sunduğu yurt içi arama dakikalarınızın kapsamı dışında yurt içi görüşme yaptıysanız veya yurt içi dakikalarınızı aştıysanız "Yurt İçi Aramalar" ücreti yansıtılır.
Yurt içi internet kullanımı ne demek?
Yurt içi internet kullanımı ne demek?
Yurt içi internet kullanımı nedir? Tarifeniz ve ek paketleriniz sunduğu yurt içi internet kullanım haklarınızı aştıysanız "Yurt İçi İnternet Kullanımı" ücreti yansıtılır.
Yurt dışı ne demek?
Yurt dışı ne demek?
Yurt Dışı Nedir? Yurt dışı ifadesi Türk Dil Kurumu genel sözlüğünde ülke sınırı dışında kalan her yer olarak tanımlanmaktadır.
Yurt dışı arama nasıl açılır?
Hattınızı ULUS AC yazıp 7000'e kısa mesaj göndererek uluslararası aramalara açabilirsiniz. Hattınızı Yurtdısı Aramalarına Kapama: Hattınızı uluslararası aramalara kapatmak içinse ULUS KAPAT yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.
Yurt dışı internet nasıl kullanılır?
Yurt dışı seyahat ve gezilerde telefon üzerinden internete girebilmeniz için hattınızın Roaming'e açık olması ve cihazınızın Mobil Hücresel Veri (3G, 4G, 5G veya LTE) özelliğinin açık olması gerekir. Eğer bir yurt dışı internet paketi satın almadıysanız aman dikkat.
Vodafone yurtiçi 10 GB internet promosyonu nedir?
Vodafone yurtiçi 10 GB internet promosyonu nedir?
Paket kapsamında müşterilere 30 gün geçerli 10 GB yurt ici internet kullanım hakkı ücretsiz promosyon olarak verilir. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Paket yenilenmez ve üst üste alınamaz. Paket bir GSM No tarafından yalnızca bir defa alınabilir.
Yurt dışı neresi?
Yurt dışı neresi?
1) LONDRA. Londra, bilindiği üzere İngiltere'nin başkentidir.
Yurt dışı eğitim ne denir?
Yurtdışı eğitim; öğrencinin eğitim hayatını devam ettirmek için yurtdışına gitmesi ve eğitim hayatının belli bir süresi boyunca eğitimini yurtdışında sürdürmesine yurtdışı eğitim denilmektedir.