Son Konular

YouTube durmaya devam ediyor ne demek?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

YouTube durmaya devam ediyor ne demek?

Ayarlardan uygulamalara girin. Oradan YouTube'u bulun ve önbelleğini temizlemeyi deneyin. Eğer sorun düzelmezse tekrar ayarlar kısmından pil ve cihaz bakımına girin. Ardından telefonu optimize etmeyi deneyin.

YouTube bu bölgede kullanılamıyor demek ne demek?

YouTube bu bölgede kullanılamıyor demek ne demek?
Bu sorunu yaşayanlara şunu söylemek istiyorum: Hali hazırda açık olan bir senkronizasyon yani "eşitleme"niz yoksa açın. Açtıktan sonra, tarayıcınızı kurduğunuz dizine gidin ve kurulu olan klasörü silin. Sonra denetim masasından da kaldırın ve yeniden yükleyin. Sorun bu şekilde çözüldü.

Appcrash sorunu nasıl çözülür?

Appcrash sorunu nasıl çözülür?
Appcrash hatası nasıl çözülür?
- Adım#1: İşletim sistemindeki gereksiz dosyaları temizleyin.
- Adım#2: Bilgisayarınızı virüslerden tamamen arındırın.
- Adım#3: Windows dosyalarınızı onarın.
- Adım#4: Uyumluluk modunu kullanın.
- Adım#5: Bilinmeyen hizmetleri devre dışı bırakın.

YouTube hangi Android sürümlerinde çalışır?

En iyi YouTube deneyimini yaşamaya devam etmek için uygulamayı en yeni sürüme güncelleyin. 12.13 sürümünde, Android işletim sisteminin 5.0 ve 5.1 sürümlerinde güncelleme yapmadan önce yeni uygulama izinlerini kabul etmeniz gerekir.

Tablette YouTube neden açılmıyor?

Tablette YouTube neden açılmıyor?
YouTube uygulaması YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. YouTube uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin. YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin. Android'i mevcut en yeni sürüme güncelleyin.

YouTube hangi telefonlarda desteklenmiyor?

YouTube hangi telefonlarda desteklenmiyor?
Belirli cihaz modellerinde mevcut YouTube uygulaması ve YouTube uygulamasının eski sürümleri kullanılamaz….Desteklenmeyen YouTube uygulamaları ve cihazları
- 2014 ve sonrasında üretilmiş çoğu Akıllı TV modeli.
- Oyun konsolları ve akış cihazları
- Comcast, Sky, Free, TotalPlay ve Jio gibi set üstü kutular.

YouTube hangi telefonlarda yok?

Google'dan yapılan açıklamada, aşağıdaki popüler telefonlarla birlikte tüm Android 2.3 kullanan modellerin, Google uygulamalarına olan erişimini kaybedeceği bilgisi paylaşıldı.
- Sony Xperia Advance.
- Lenovo K800.
- Sony Xperia Go.
- Vodafone Smart II.
- Samsung Galaxy S2.
- Sony Xperia P.
- LG Spectrum.
- Sony Xperia S.

YouTube giremiyorum ne yapmalıyım?

YouTube giremiyorum ne yapmalıyım?
YouTube'a erişemiyorum
- Bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir. Diğer web sitelerine normal şekilde erişip erişemediğinizi kontrol edin.
- Bir Google Apps alanındaysanız YouTube, alanınızın yöneticisi tarafından etkinleştirilmemiş olabilir.
- Ağ yöneticiniz veya İSS'niz YouTube'u engelliyor olabilir.

Tabletten YouTube hesabı nasıl açılır?

Tabletten YouTube hesabı nasıl açılır?
YouTube'da hesap oluşturma
- YouTube uygulamasını açın.
- Sağ üstten profil resmine dokunun.
- Oturum aç'a dokunun.
- Hesap ekle'ye. dokunun.

YouTube'da yaşanan teknik sorunlar için çeşitli çözüm önerileri paylaşılmış. Öncelikle YouTube uygulamasının düzgün çalışması için önbelleğin temizlenmesi, pil ve cihaz bakımının yapılması önerilmiş. Eğer sorun devam ederse, işletim sistemi dosyalarının temizlenmesi, virüs taraması yapılması, uyumluluk modunun kullanılması ve bilinmeyen hizmetlerin devre dışı bırakılması gibi adımlar atılabilir.

Ayrıca, YouTube'un hangi Android sürümlerinde çalıştığı, tabletlerde YouTube'un açılmaması durumunda yapılması gerekenler, desteklenmeyen telefon modelleri ve YouTube hesabının tabletten nasıl açılabileceği konularına da detaylı açıklamalar yer almış.

Genel olarak, YouTube uygulamasıyla ilgili karşılaşılan sorunlara çözüm getirmek için önerilen adımların detaylı bir şekilde açıklandığı bilgilendirici bir içerik sunulmuş. Bu bilgiler, YouTube'u sorunsuz bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcılar için faydalı olabilir.

Tenis maci berabere biter mi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.435
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt