Editör
Efsanevi Üye
Yeşil noodle nasıl?
İndomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 300 ml(1,5 su bardağı) suya ilave ederek 3 dakika haşlayın. Noodle ınız kaynarken baharatı,yağı ve Kırmızı biber tozunu (tercihe göre) bir tabağa koyup karıştırın.Noodle 'ı sudan çıkarıp iyice süzün. Noodle'ı tabağa ekleyin ve baharat karışımı ile iyice karıştırın.
Yeşil biberli noodle tadı nasıl?
Yeşil biberli noodle tadı nasıl?
Yeni çıkan yeşil acı biberli noodle aldım denemek için sosunu döktüm ve pişmeye başladığı anda kötü kokmaya başladı abartmıyorum cidden çimen gibi kokuyordu yiyeceğiniz yemeğin çimen koktuğunu düşünün kötü değil mi? Resmen acı biber yerine çimen koymuşlar veya yosun yiyemedik tadı da çok kötü.
Sebzeli noodle nasıl yapılır?
Tavuklu Sebzeli Noodle Nasıl Yapılır?
- Öncelikle noodle'ı tencereye alın ve üzerini geçecek şekilde su ekleyin.
- Noodle'ı 6-7 dakika tencerede haşlayın ve suyunu süzüp kenarda bekletin.
- Bu esnada tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın.
- Tavaya zeytinyağı koyun ve tavuk etini yağda kavurun.
Indomie kime ait?
Indomie kime ait?
Indomie, 1972 yılında kurulan Salim Group'a ait olan Indofood bünyesindeki gıda ürünleri markasıdır. Indomie markası Türkiye pazarına, uluslararası yatırımcıların iştiraki ve yüzde 100 yabancı sermaye ile yönetilen ADKOTURK tarafından girmiştir. Indomie, dünyanın 85 ülkesinde var olan Endonezya merkezli bir markadır.
Indomie noodle nasıl?
Indomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 2 su bardağı (300-400 ml) suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız. 2. Ambalaj içerisinde sunduğumuz çeşni verici karışım ve kırmızı biber tozunu (tercihe göre) ilave edip iyice karıştırınız. 3. Indomie Noodle servise hazır, afiyet olsun.
Indomie israil mi?
Indomie israil mi?
Indomie, dünyanın 85 ülkesinde var olan Endonezya merkezli bir markadır.
Noodle kim yaptı?
Nissin Food, bu ortaklık ile Türkiye pazarında noodle'ı (erişte ve makarna çeşidi) yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Nissin Foods Holdings CEO'su Koki Ando'nun imzaladığı ortaklık anlaşması ile Nissin Yıldız Gıda Sanayi resmi olarak faaliyetlerine başlamış oldu.
Noodle içine hangi sebzeler konur?
Noodle içine hangi sebzeler konur?
Sebzeli Noodle Tarifi İçin Malzemeler
- 250gramyumurtalı noodle.
- 1adetdolmalık biber.
- 1adetkırmızı biber.
- 1adethavuç
- 70grambrokoli(2 avuç kadar)
- 10adetmantar.
- 4yemek kaşığısoya sosu.
- 3-4yemek kaşığızeytinyağı(ya da susam yağı)