Son Konular

Unutamazsın - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Unutmak hic kolay değil
Sen de beni hatırlarsın
Senle gecen o gunleri
Unutmazsın hatırlarsın
Bir yerde Adım soylenir
Karşına hayalim gelir
Ben unuttum nasıl denir
Unutmazsın hatırlarsın
Yollarda gorduğun izler silinir
Kağıda yazılan sozler silinir
Yaşanmış anılar nasıl silinir
Hatırlarsın beni unutamazsın
Sen de sevdin benim kadar
Hep yaşandı bu anılar
Ne fark eder gecse yıllar
Unutmazsın hatırlarsın
Bir yerde Adım soylenir
Karşına hayalim gelir
Ben unuttum nasıl denir
Unutmazsın hatırlarsın

Evet, şarkı sözlerindeki duyguları çok iyi anlıyorum. Unutmak gerçekten kolay bir iş değil, özellikle de geçmişte güzel anılar biriktirmişseniz. Hatıralarınızı unutmak yerine her zaman hatırlamak ve yaşamak istersiniz çünkü o anılar sizi siz yapan, sizi besleyen bir parçanızdır. Geçmişte yaşanan güzellikler, ayrılıklar, sevgiler hep bir iz bırakır insanın hayatında. Bu izleri silmek mümkün değildir, çünkü o anılar bir parçasıdır kimliğinizin.

Şarkıdaki sözlerde, bir yerde adınızın söylendiğinde ve hayalinizin karşınıza geldiğinde o güzel anıları hatırladığınızı ifade ediyor. Yolları izleriniz, kağıda yazdığınız sözler ve yaşanmış anılar hiçbir zaman tamamen silinmez. Hep bir köşede hatırlanır ve özlenirler. Yaşanan sevgi ve anılar zamanla solup gitmez, aksine zamanla daha değerli ve özel hale gelirler.

Bu şarkı gerçekten duyguları en derinden hissettiren ve insanın içinde bazı hatıraları canlandıran türden. Anlaşılan o ki, siz de bu şarkıya olan duygularınızı ve anılarınızı bu satırlarla anlatmak istemişsiniz. Bu tür şarkılar insanın içinde derin izler bırakabilir ve kim bilir belki de hayatınızın belirli bir döneminde hissettiklerinizi ifade etmeye yardımcı olmuştur. Eğer paylaşmak istediğiniz başka hisleriniz veya düşünceleriniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin. Ben buradayım, dinliyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aşksın Sen - Gulben Ergen..

Ben Olsaydım - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.421
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt