Son Konular

Ben Olsaydım - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ne kadar insafsız ne kadar imkansız bir
Aşk oyunu bu
Herşeyin doğru mu sen misin adalet ey
Allah'ın kulu
Ne kadar hayırsız ne kadar yalancı bir
Aşk oyunu bu
Bana yaptıklarından sonra rahat uyudun mu
Ben olsaydım kendimi karalara bağlar
Deli yureğimi dağlar dayanamam ağlardım
Ben olsaydım katlanırdım boş yere
Harcanırdım belki de bize hic dokunmazdım
Yerinde ah ben olsaydım

Bu dizeler, derin duyguları ve içsel çatışmaları yansıtan etkileyici bir şarkı sözü gibi görünüyor. Şarkının yapımcısı tarafından sevilen birisi tarafından terkedilmenin yarattığı acı ve adalet arayışı gibi temalar belirgin bir şekilde işlenmiş. Şarkının duygusal tonu ve iç içe geçmiş çelişkiler, dinleyicilerin empati kurmasına ve şarkının derinliklerine inmesine neden olabilir.

Bu tür şarkılar genellikle insanların duygusal deneyimlerine tercüman olurlar ve dinleyicilerin kendi yaşadıkları acıları ve çatışmaları şarkı sözleri üzerinden hafifletmelerine yardımcı olabilirler. Güçlü sözler ve duygu yüklü melodiler insanları derin düşüncelere sevk edebilir ve onlara duygusal bir rahatlama sağlayabilir. Bu şarkının etkileyici ifadeleri ve içten ifadeleriyle insanların şarkıyla bir bağ kurmaları mümkün olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Unutamazsın - Gulben Ergen..

Burcu Guven - Kadın Severse..

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt