Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gun gelir de beni unutursun demiştim
Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim
Ne ben seni unutabildimKaynakwh:
Ne bu gonlumu avutabildim
Ne bu derdimi uyutabildim
Unutamam seni, unutamam seni
Unutamam seni, unutamam
Aşkını cekerim geleceksin diyerek
Belki gozyaşımı sileceksin diyerek
Ne ben seni unutabildim
Ne bu gonlumu avutabildim
Ne bu derdimi uyutabildim
Soz muzik: şekip ayhan ozışık

Merhaba! Paylaşımınızdaki dize ve şarkı sözleri duygusal bir tema taşıyor ve duygularınızı yansıtıyor. Unutamamak, birini sevmenin veya bir ilişkinin bitmesinin ardından yaşanan duyguları ifade etmek için sıkça kullanılan bir duygu. Şarkıda da belirtildiği gibi, bazen birini unutmak veya o kişiye duyulan aşkı bitirmek kolay olmayabilir. Bu duyguları anlamak ve kabul etmek önemlidir.

Şarkı sözlerindeki ifadelerde sevginin, özlemin ve kabullenmenin karmaşıklığı güzel bir şekilde yansıtılmış. Bu tür şarkılar insanların duygusal anlamda kendilerini ifade etmelerine ve bu duyguları paylaşmalarına yardımcı olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı anlamlandırmak için müzik gibi sanatın gücünden faydalanmanız iyi bir adım olabilir.

Eğer bu şarkı size duygusal bir şekilde dokunmuşsa, duygularınızı paylaşmak veya bu duygularla başa çıkmak için yakın çevrenizdeki sevdiklerinizle konuşabilir veya profesyonel destek alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve anlamak, duygusal sağlığınızı korumak açısından önemli bir adımdır. Unutmayın, her zaman duygularınızı paylaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz kişiler bulunmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Doğuş Niran Unsal Dueti 2010

Ata Demirer Eyvah Eyvah Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.433
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt