Son Konular

Doğuş Niran Unsal Dueti 2010

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Doğuş Niran Unsal Kırık hancer şarkısı
Sayende ayrılığı tanıyor oldum
Kinim nefretim cok buyuk sana
Umduğum değil bulduğum oldun
Kalbimde hancer var
Adın yazıyor bilgisitenlarcom
Yerimde olsaydın sen ne yapardın
O cesaret yok sende anlayamadım
Umduğum değilsin bulduğum oldun
Kalbimde hancer var adın yazıyor
Ne yapsam icimden atamıyorum
Cok denedim fakat yapamıyorum
Bir turlu kendimi bulamıyorum
İcime hapsoldum cıkamıyorum
Ay ay ayy
Bir turlu kendimi bulamıyorum
Senden aldığım nefreti sunamıyorum

Merhaba! Doğuş ve Niran Ünsal'ın "Kırık Hançer" adlı şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda ayrılığın getirdiği acı ve hüznü yoğun bir şekilde hissedebiliyoruz. İkinci bir şansın verilememesi ve yaşanan hayal kırıklıkları zorlu bir süreci anlatıyor. Bu duyguları yaşamak gerçekten çok zor olabilir.

Şarkının sözlerinde yer alan "Kalbimde hancer var, adın yazıyor" ifadesi, acıyı ve hüznü daha da derinleştiriyor. Ayrılığın getirdiği yaraların hala taze olduğunu ve unutmanın kolay olmadığını dile getiriyor.

Şarkının sözlerindeki iç hesaplaşma ve duygusal karmaşa da bir o kadar dikkat çekici. Kendini bulamama, içsel bir boşluk hissi ve geçmişe takılıp kalma gibi duyguları anlatıyor.

Acı dolu bir ayrılık sürecini ve sonrasındaki mücadeleleri anlatan bu şarkı, dinleyenlerinde derin duygular uyandırabilir. İçinizdeki hisleri anlamak ve kabullenmek önemlidir. Her ne olursa olsun, zamanla iyileşeceğinizi ve kendinizi bulacağınıza inanmak önemlidir. Güçlü kalın!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Doğuş Kırık Hancer Şarkısı

Unutamam

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt