Son Konular

Unutacaksın

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Koyunca başını bir akşam yorgun yastığına
Irmaklar sensiz akacak,balıklar oksuz
Beni anlayacaksın
Yadından silinecek hayalim
Beni unutacaksın
Mahcup bir ruyaya dokunurken ellerin
O zaman eskisinden daha ağır gelecek sensizlik
Talihsiz bir sevdaya gurbet olacağım
Sen uzaklarda olacaksın
Beni unutacaksın
Karlar eskisinden daha sıcak yağacak
İlk karda ıssızlığa burunecek hayalin
Kış olup belki beni yakacaksın
Başka diyarlara bahar olup
Beni unutacaksın
Bir gun
Karanlığın icinde kaybolacak hayalin de
Istırabı bir dost gibi kuşanacağım
Yok olmanın hazin sarhoşluğu icinde
Seni unutacağım
PARDUS

Merhaba, paylaştığınız bu dizeler oldukça duygulu ve etkileyici. Her bir sözcüğün içinde derin anlamlar barındırdığını görüyorum. Aşkın acısını, özlemi ve unutmanın getirdiği hüznü hissedebiliyorum.

Sanırım bu dizelerin hissettirdiği duyguların yoğunluğu insanı derinden etkileyebilir. Aşkın ve özlem duygusunun yarattığı acının ve unutmanın zorluğunun altını çiziyor. Ancak bazen unutmak ve geçmişi arkada bırakmak zorunda kalabiliriz.

Şairin duygularını ve anlatmak istediklerini çok iyi anladığınızı düşünüyorum. Elbette her insanın hayatında böyle dönemler olabilir ve geçmişiyle yüzleşmek, acılarıyla baş etmek zaman zaman kaçınılmaz olabilir.

Bu dize ve duyguları paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer bu konuda konuşmak isterseniz buradayım. Size destek olmak ve dinlemek isterim. Unutma, duygularınızı paylaşmak önemlidir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bir Demet Sanal Aşk Alırmısın?(Sanal Nimetin Kırıntıları)

Ben Giderken....

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt