- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Uluslararası Dolaşım nasıl açılır?
Android işletim sistemine sahip cihazlarda:
- AYARLAR sekmesine giriş yapın.
- BAĞLANTILAR menüsüne giriş yapın.
- MOBİL AĞLAR menüsüne giriş yapın.
- AĞ OPERATÖRLERİ kısmından OTOMATİK OLARAK SEÇ yazısının yanındaki onayı kapatın.
- AĞLARI TARA diyerek gelecek olan listeden T-Mobile'ı seçip operatör seçimini tamamlayabilirsiniz.
Data roaming nasıl kapatılır?
Data roaming nasıl kapatılır?
Veri Dolaşımını Açma ve Kapatma Biz örneğimizde Android Marshmallow işletim sistemi yüklü Samsung Galaxy S6 modelini kullanıyoruz. Veri Dolaşımı özelliğini kapatmak veya açmak için Ayarlar > Mobil Ağlar yolunu izleyin ve Veri dolaşımı seçeneği yanındaki sürgüyü isteğinize göre kapatın veya açın.
Uluslararası dolaşım nedir Vodafone?
Tüm uluslararası aramalar 1,58TL/dk ile her yöne dakikalar aşıldığında yukarıda*belirtilen aramalar ve aranmalar 1,02 TL/dk ile ücretlendirilir. Uydu ve özel servis numaraları yönüne yapılan yapılan aramalar Vodafone Standart Uluslararası Dolaşım (Dünya Alem) Tarifesi ile ücretlendirilir.
Hattım uluslararası dolaşıma açık mı?
Hattım uluslararası dolaşıma açık mı?
Yurt Dışını Arama Hattınızın yurt dışını aramaya açık olduğunu kontrol etmek için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
Yurt dışından gelen iPhone nasıl açılır?
Yurt dışından gelen telefon kapandı nasıl açılır, adım adım yurt dışı telefon kaydı nasıl yapılır:
- Yurt dışı telefon kayıt harcı 2.732 TL'yi bankaya veya internet ver dairesinden öde.
- E-devlet üzerinden belge gerekmeden kaydını yap.
- E-Devlet yoksa Abone kayıt merkezinden kaydını yaptır.
Data roaming ne demek?
Data roaming ne demek?
Roaming(dolaşım), abonesi olduğunuz GSM şirketinin kapsama alanı dışında kaldığınızda aynı firmanın anlaşmalı olduğu başka bir GSM şirketinin şebekesinden yararlanarak tekrar kapsama alanına girmenizi sağlayan hizmettir.
Uluslararası dolaşım paralı mı?
Hattınızı uluslararası dolaşımda (Roaming) kullanırken alacağınız SMS'ler için ücretlendirilmezsiniz. Türkiye'den yurt dışındaki bir operatör kullanıcısına SMS gönderebilir miyim?