Son Konular

Uluslararasi Dolasim nasil acilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Uluslararası Dolaşım nasıl açılır?

Android işletim sistemine sahip cihazlarda:
- AYARLAR sekmesine giriş yapın.
- BAĞLANTILAR menüsüne giriş yapın.
- MOBİL AĞLAR menüsüne giriş yapın.
- AĞ OPERATÖRLERİ kısmından OTOMATİK OLARAK SEÇ yazısının yanındaki onayı kapatın.
- AĞLARI TARA diyerek gelecek olan listeden T-Mobile'ı seçip operatör seçimini tamamlayabilirsiniz.

Data roaming nasıl kapatılır?

Data roaming nasıl kapatılır?
Veri Dolaşımını Açma ve Kapatma Biz örneğimizde Android Marshmallow işletim sistemi yüklü Samsung Galaxy S6 modelini kullanıyoruz. Veri Dolaşımı özelliğini kapatmak veya açmak için Ayarlar > Mobil Ağlar yolunu izleyin ve Veri dolaşımı seçeneği yanındaki sürgüyü isteğinize göre kapatın veya açın.

Uluslararası dolaşım nedir Vodafone?

Tüm uluslararası aramalar 1,58TL/dk ile her yöne dakikalar aşıldığında yukarıda*belirtilen aramalar ve aranmalar 1,02 TL/dk ile ücretlendirilir. Uydu ve özel servis numaraları yönüne yapılan yapılan aramalar Vodafone Standart Uluslararası Dolaşım (Dünya Alem) Tarifesi ile ücretlendirilir.

Hattım uluslararası dolaşıma açık mı?

Hattım uluslararası dolaşıma açık mı?
Yurt Dışını Arama Hattınızın yurt dışını aramaya açık olduğunu kontrol etmek için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Yurt dışından gelen iPhone nasıl açılır?

Yurt dışından gelen telefon kapandı nasıl açılır, adım adım yurt dışı telefon kaydı nasıl yapılır:
- Yurt dışı telefon kayıt harcı 2.732 TL'yi bankaya veya internet ver dairesinden öde.
- E-devlet üzerinden belge gerekmeden kaydını yap.
- E-Devlet yoksa Abone kayıt merkezinden kaydını yaptır.

Data roaming ne demek?

Data roaming ne demek?
Roaming(dolaşım), abonesi olduğunuz GSM şirketinin kapsama alanı dışında kaldığınızda aynı firmanın anlaşmalı olduğu başka bir GSM şirketinin şebekesinden yararlanarak tekrar kapsama alanına girmenizi sağlayan hizmettir.

Uluslararası dolaşım paralı mı?

Hattınızı uluslararası dolaşımda (Roaming) kullanırken alacağınız SMS'ler için ücretlendirilmezsiniz. Türkiye'den yurt dışındaki bir operatör kullanıcısına SMS gönderebilir miyim?

Uluslararası dolaşım konusunda verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı. İşte detaylı olarak açıklamalar:

1. **Uluslararası Dolaşımı Açma Adımları Android İşletim Sistemi:**
- AYARLAR'a girin.
- BAĞLANTILAR menüsüne tıklayın.
- MOBİL AĞLAR'a ulaşın.
- AĞ OPERATÖRLERİ kısmında yer alan OTOMATİK OLARAK SEÇ seçeneğini kapatın.
- AĞLARI TARA seçeneğini kullanarak T-Mobile veya tercih ettiğiniz operatörü seçebilirsiniz.

2. **Data Roaming Kapatma Adımları:**
Veri dolaşımını kapatmak veya açmak için genel olarak Ayarlar > Mobil Ağlar menüsüne gidilir. Ardından Veri Dolaşımı seçeneği bulunur ve bu seçenekle veri dolaşımını aktif veya pasif hale getirebilirsiniz.

3. **Uluslararası Dolaşım Nedir (Vodafone Tarifesi):**
Vodafone'da uluslararası aramalar genellikle dakika başı ücretlendirilir. Ayrıca Uydu ve özel servis numaraları yönüne yapılan aramalar farklı tarifelere tabi olabilir. Standart Uluslararası Dolaşım (Dünya Alem) Tarifesi ile bu hizmetler sağlanır.

4. **Hattınızın Uluslararası Dolaşıma Açık Olup Olmadığını Kontrol Etme:**
Hattınızın yurt dışını aramaya açık olup olmadığını öğrenmek için operatörünüzün belirlediği yöntemleri takip edebilirsiniz. Örneğin, Vodafone için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndermek gibi.

5. **Yurt Dışından Telefonun Açılması Adımları:**
Yurt dışından gelen telefonun açılması için öncelikle gerekli harcı ödemek ve sonra kayıt işlemlerini takip etmek gerekebilir. E-devlet üzerinden online olarak kayıt yapabilir veya abone kayıt merkezlerinden destek alabilirsiniz.

6. **Data Roaming Nedir:**
Roaming (dolaşım), abonesi olduğunuz GSM şirketinin kapsama alanı dışında kaldığınızda, başka bir GSM şirketinin ağından hizmet alarak iletişime devam etmenizi sağlayan bir sistemdir.

7. **Uluslararası Dolaşımda Ücretlendirme:**
Hattınızı uluslararası dolaşımda kullanırken alacağınız SMS'ler için genellikle ek bir ücret alınmaz. Ancak, yurt dışından Türkiye'ye bir operatöre SMS göndermek ek ücrete tabi olabilir.

Eğer daha fazla detay veya başka konularda yardıma ihtiyacınız varsa bunları da paylaşabilirsiniz.

Volkswagen Jetta uretimi bitti mi?

WhatsApp tek gri tik ne demek?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt