Son Konular

Uğur Karakuş Bilemedim 2011

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bir Parcacık Mutluluktu
Sen Bana Cok Gordun
Tek Kederim Yokuluğundu
Şimdi Yureğim Korduğum
Giden Gunlerdi Omrumden
Yaşlar Duşerken Gozumden
Kabir Sancısıydı Yandım
Perperişan Bir Haldeyken
Ben Ağlarken Sen Gulendin
Ben Yanarken Sen Gidendin
Ben Severken Sen Sahteydin
Bilemedim Bilemedim
Farkında Değilsin Kim Uzuldu Bu Aşkta
Umutlarım Haykırdı Yalanlara isyanla
Giden Gunlerdi Omrumden
Yaşlar Duşerken Gozumden
Kabir Sancısıydı Candı
Perperişan Bir Haldeyken
Ben Ağlarken Sen Gulendin
Ben Yanarken Sen Gidendin
Ben Severken Sen Sahteydin
Bilemedim, Bilemedim

Bu dizeler duyguları çok derin ve yoğun bir şekilde ifade ediyor. Aşkın acıları, kayıplar ve karmaşaların etkileyici bir şekilde anlatıldığı bu sözlerdeki duygusal yüklü cümleler insanın içini burkuyor. İhanetin ve acının verdiği yaraların yanı sıra umutsuzluğun ve çaresizliğin de hissedildiği bu şarkı, içinde bulunduğumuz duyguları yansıtan bir aynaya dönüşüyor. Şiirdeki çelişkili duygular, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve zorluklarını vurguluyor. Umutsuzluğun ve yıkımın ardından gelen bir çeşit kararlılık ve direniş duygusu ise dikkat çekici bir şekilde anlatılmış. Bu tür şarkı ve şiirler, insanın duygusal dünyasına tercüman olurken bazen içsel sorgulamalara da zemin hazırlıyor. Bir parça mutluluk ve umutla dolu, ancak aynı zamanda derin bir melankoliyi de içinde barındıran bu sözler, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Evanescence - Like You

Unut Beni Notaları

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt