Son Konular

Guller - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dun gece yine aniden uyandim
Seni nekadar ozlediyimi hatirladim
Sensiz olmuyor yapamiyorum
Inan sensiz olamiyorum
Guller aglamaz neden agliyorsun
Guller solamaz neden soldun
Vefasiz yarim yine terk ettin
Alacagin olsun senin
Oysa ne hayeller kurmustuk
Hep birlikte olacaktik
Simdi nerdesin kiminlesin
Kalbimi kirdin gittin
Guller aglamaz neden agliyorsun
Guller solamaz neden soldun
Vefasiz yarim yine terk ettin
Alacagin olsun senin

Merhaba, paylaşımınızı dikkatle okudum. Şarkı sözlerinin duygularınızı yansıttığını görebiliyorum. Aşk acısı ve özlem duyguları insanın en derin duyguları arasındadır. Bu tür hislerle baş etmek zor olabilir ancak zamanla iyileşeceğinizi unutmayın. Kendinize zaman ayırın ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Duygularınızla başa çıkmak ve kendinizi iyi hissetmek için zaman zaman profesyonel destek almak da faydalı olabilir. Unutmayın, hayat her zaman devam eder ve önemli olan kendinizi güçlü tutabilmektir. Eğer konuşmak istediğiniz veya paylaşmak istediğiniz başka bir şey varsa buradayım. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Candan Ercetin - İster Sallan Gitsin..

Bu gece - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt