Son Konular

Torunlar gayrimenkul ne is yapar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Torunlar gayrimenkul ne iş yapar?

Torunlar GYO aynı zamanda Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı olarak perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayan öncü şirketlerden biridir. Torunlar Grubu, avm yönetim hizmetleri ve eğlence sektörüne yönelik yatırımlar hayata geçiren Torun AVM şirketi ile de sektöründe öncü projelere imza atmaktadır.

Aziz Torun kaç çocuğu var?

Aziz Torun kaç çocuğu var?
Ayrıca Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği'nde (AMPD) uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve AVM'lerden Sorumlu Grup Başkanlığı görevlerini yürüten Aziz Torun aynı zamanda TÜSİAD ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Danışma Kurulu üyesidir. Aziz Torun evli ve 2 çocuk sahibidir.

Torunlar hisse kimin?

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Ömer Faruk Torun kimdir?

Ömer Faruk Torun kimdir?
kurucu ortaklarındandır. 1961'de Afyon – Sincanlı'da doğdu. 1982'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983'teki avukatlık stajının ardından ağırlıklı olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında avukatlık yapmaktadır.

Neslihan Torun Kaya kimdir?

1983 İstanbul doğumlu Neslihan Torun Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi olan Kaya ,oniki yıldır gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır.

Aziz Torun kimdir?

Aziz Torun kimdir?
Sanayici, işadamı, Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür. 1950, Kemah / Erzincan doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden 1975'te mezun oldu.

Zeynep Torun kimdir?

TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu Zeynep Torun, mevcut ve geliştirdiği projeler ile büyümesini sürdüren Torunlar GYO'nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Tsgyo sahibi kim?

Tsgyo sahibi kim?
TSGYO – TSKB GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.

Torun metal sahibi kim?

Ömer Faruk Öz – Group CEO – Torun Metal | LinkedIn.

Toriumun sahibi kim?

Toriumun sahibi kim?
2008 yılındaki Nishistanbul, ardından 2010 yılında, Torium İstanbul girişimleri firmanın sektördeki bilinirliğini artırdı. 1950 Erzincan doğumlu Aziz Torun'un yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Torunlar, tam bir aile şirketi hüviyetinde. 7 üyeli yönetim kurulundaki 3 soyisim 'Torun'.

Fikri Ayanoğlu Kimdir?

Fikri Ayanoğlu: Mali Müşavir. Tekeler semtinden. Torunlar Holding'in Mali Danışmanı. Berat Sipahi: Koç Holding'in önemli şirketlerinden Opar'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptı.

Torunlar Gayrimenkul, Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı olarak perakende sektöründe öncü şirketlerden biridir. Ayrıca Torun AVM şirketi ile avm yönetim hizmetleri ve eğlence sektörüne yatırımlar yaparak sektöründe öncü projelere imza atmaktadır.

Aziz Torun, Torunlar Grubu'nun kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği'nde uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve AVM'lerden Sorumlu Grup Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Evli olan Aziz Torun'un 2 çocuğu vardır.

Torunlar Gayrimenkul'ün kurucu ortaklarından biri olan Ömer Faruk Torun, Afyon-Sincanlı doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Ömer Faruk Torun, ağırlıklı olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku alanlarında avukatlık yapmaktadır.

Neslihan Torun Kaya, İstanbul doğumlu olup İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO'nun İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kaya, gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır.

Zeynep Torun, TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi mezunudur. Torunlar GYO'nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

TSGYO - TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., TSGYO'nun sahibidir.

Torun Metal'in sahibi Ömer Faruk Öz'dür.

Torium'un sahibi ise Aziz Torun'un yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Torunlar ailesidir. Torunlar, aile şirketi olup 7 üyeli yönetim kurulunda 3 soyisim "Torun" bulunmaktadır.

Fikri Ayanoğlu, Mali Müşavir olarak Torunlar Holding'in mali danışmanıdır. Berat Sipahi ise Koç Holding'in önemli şirketlerinden Opar'ın Genel Müdürlüğü'nü yapmıştır.

Burun estetigi sonrasi burun ucu odemi nasil gecer?

Modemi dinlendirmek gerekir mi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt