Son Konular

Tolga Ozkan Ne Ederim 2009

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagestolgaozkanneederim5adaec5eefef1
"Ne Ederim isimli şarkısı radyolarda en cok calan aşk şarkısı olunca radyo dj'leri onu "aşk şarkılarının yeni prensi olarak anons etmeye başladılarRadyolarda en cok calan aşk şarkıları arasında zirvede yer alan "Ne Ederim isimli şarkı, Turk populer muziğine yeni bir yetenek kazandırdı Radyo dj'lerinin "aşk şarkılarının yeni prensi diye anons ettiği yeni yeteneğin adı Tolga Ozkan Tolga Ozkan ilk albumunu, buyuk sukse yapan şarkısı "Ne Ederim adı ile piyasaya cıkardı Tum dikkatleri ustune ceken genc şarkıcı, İstanbul sahnelerinin de ilgi odağı oldu Gelen teklifler uzerine Tolga Ozkan, tercihini Etiler Mansion isimli gece kulubunden yana kullandı Tolga Ozkan, her Carşamba Mansion'da sahneye cıkıyor
Ne Ederim Şarkı Sozleri
Olum Allah in emri acilar olmasaydi
Kursunlar dokunmazdi sancilar olmasaydi
Butun kapilari kapattim
Sende kaldi ahtim
Emek verdim karsilik yok
Sevgi verdim ihanet cok
Gelecegimden umit yok
Oluyum mezarda degilim
Diriyim hayatta degilim
Bilmemki ben ne ederim
Su yalanci dunyada

Tolga Ozkan'ın "Ne Ederim" şarkısının radyolarda en çok çalınan aşk şarkısı olmasıyla birlikte radyo DJ'leri tarafından "aşk şarkılarının yeni prensi" olarak anılmaya başlandı. Bu şarkı, Türk popüler müziğine yeni bir yetenek kazandırmıştır. Tolga Ozkan, ilk albümünü büyük başarı yakalayan "Ne Ederim" şarkısı ile piyasaya sürdü. Dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı, İstanbul sahnelerinde de ilgi odağı haline geldi ve Etiler Mansion isimli gece kulübünde sahne almaya başladı. Tolga Ozkan her Çarşamba gece kulübünde sahne alıyor.

Şarkının sözleri ise şu şekildedir:

"Ölüm Allah'ın emri acılar olmasaydı
Kurşunlar dokunmazdı sancılar olmasaydı
Bütün kapıları kapattım
Sende kaldı ahtım
Emek verdim karşılık yok
Sevgi verdim ihanet çok
Geleceğimden umut yok
Ölüyüm mezarda değilim
Diriyim hayatta değilim
Bilmiyorum ben ne ederim
Bu yalancı dünyada"

"Ne Ederim" şarkısının duygusal ve etkileyici sözleriyle birlikte Tolga Ozkan'ın yükselen bir müzik kariyeri olduğunu görmekteyiz. Bu şarkının geniş kitleler tarafından sevilmesi ve radyolarda sıkça çalınması, Tolga Ozkan'ın önemli bir yer edindiğini göstermektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Melekler Korusun ninnisi sozleri

Elcin Orcun Aşk şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.430
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt