Modoratör
Efsanevi Üye
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram'da kullanıcılar nasıl kullanılır ve eklenir
- Telefon numarasına gerek kalmayacak Telegram'daki diğer kullanıcıları eklemek veya onlarla konuşmak için.
- Telefon numarası yerine kullanıcı adını kullanarakUygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanabiliriz.
Telegram kişi nasıl bulunur?
Telegram kişi nasıl bulunur?
Uygulamayı açın ve "Ara" simgesine tıklayın. Arama kutusuna size verdiğiniz takma adı girin. Uygulama giriş verileri için bir eşleşme bulur bulmaz, seçenekleri tanıyabilir ve istediğiniz birini seçebilirsiniz.
Telegram kayıtları mahkemede çıkar mı?
Güncelleme gizlilik politikasında, "Eğer Telegram sizin bir terör şüphelisi olduğunuzu doğrulayan bir mahkeme emri alırsa, IP adresinizi ve telefon numaranızı ilgili makamlarda paylaşabilir." ifadeleri yer aldı.
Telegram Hatsiz kullanilir mi?
Telegram Hatsiz kullanilir mi?
Tegram'da görüşme yaparken telefon numarası kullanmak zorunda değilsiniz. Telegram uygulamasının en güzel yanlarından birisi de hiç şüphesiz anonim kalabilmeniz. Yani telefon numaranızı karşı tarafa vermeden onunla konuşabilirsiniz.
Telegram da herkes numaramı görür mü?
Telefon numaramı kimler görebilir? Telegram'da, telefon numaranızı görünür hale getirmeden özel sohbetlere ve gruplara mesaj gönderebilirsiniz. Varsayılan olarak, numaranız yalnızca rehberinize kişi olarak eklediğiniz kişiler tarafından görülebilir.
Telegramda kimler görünür?
Telegramda kimler görünür?
"Son Görülme ve Çevrimiçi" seçeneğine dokunun, "Kimse" olarak değiştirin. Profilinizi kimler görebilir. Profil fotoğraflarına gidin ve "Kişilerim"i seçin. Sizden iletilen mesajdaki adınıza dokunarak hesabınızı kimler görebilir.
Telegram da birinin profiline bakınca anlar mı?
Telegram'da profilinize bakanları göremezsiniz. Bundan ötürü, birinin profiline bakınca da bildirim gitmez. Telegram'da yalnızca kişi katıldı bildirimi alırsınız. Rehberinizde olan bir kişi eğer Telegram açarsa, size bildirim gelir.
Mahkeme WhatsApp kayıtlarını isteyebilir mi?
Mahkeme WhatsApp kayıtlarını isteyebilir mi?
Kişiler örneğin Whatsapp üzerinden eşin üçüncü kişilerle olan konuşma içeriklerini elde edemezler. Ancak GSM operatörleri üzerinden bir kısım iletişim kayıtlarının tespitini Mahkemeden isteyebilirler. Mahkeme de uygun görürse, ilgili GSM operatöründen bu kayıtları isteyebilir.
Telegram icin numara sart mi?
Telegram beni kimler görebilir?
Telegram beni kimler görebilir?
"Ayarlar" altındaki "Gizlilik ve Güvenlik" seçenekleri altında bulunan ayarların detayları şöyle: Telefon numaranız. Telefon numarasını seçin. 'Telefon numaramı kim görebilir' kısmını 'hiç kimse', 'beni numaramla kim bulabilir' kısmını 'kişilerim' olarak değiştirin.
Telegram da sildiğim kişi beni görür mü?
Telegram hesabını silen kişilere mesaj attığınızda karşı taraf "Hesap Silindi" ibaresiyle karşılaşır. Yani eğer hesabınızı silmediyseniz, kişiyi engellediğiniz ortaya çıkacaktır. Bunun dışında engellediğiniz kişi sizin son görülme ya da çevrimiçi durumunuzu göremez.