Modoratör
Efsanevi Üye
k12 programı nedir?
K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.
k12 öğretmenleri nedir?
K12; Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir.
k12 şifresi nedir?
k12 şifresi nedir?
K12net Öğrenci Bilgi Sistemi'ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır.
k12 kime ait?
k12 kime ait?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'e bağlı devlet ve özel okullarda k12.tr uzantısı kullanılır.
k12 den ders programına nasıl bakılır?
– Sistemden ders programı alabiliriz. "Okul" modülü altından "Şubeler" linkine tıklanır. Açılan sayfada "İşlemler" butonuna tıklanır. Açılan pencerede "Şube Haftalık Ders Programı"na tıklanır.
k12 ücretli mı?
Millî Eğitim Bakanlığı ile Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ. arasında yapılan iş birliği protokolü ile zorunlu öğrenim çağında olan ve sağlık problemi nedeniyle okula devam edemeyen özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler K12 online eğitim platformlarından ücretsiz yararlanacak.
k12 Hangi okul?
k12 Hangi okul?
.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya'daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . k12 alan adı uzantısını kullanırlar.
k12 nasıl alınır?
k12 nasıl alınır?
".k12.tr" için gerekli belgeler Alan adı talebinde bulunan kuruluş özel okul ise, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Kurum Açma İzin Belgesi ile ilgili belediyeye başvurularak temin edilen İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nın ".tr" Alan Adı Yönetimi'ne gönderilmesi gerekmektedir.
k12 net şifresi nasıl değiştirilir?
Öğrenci şifrelerini değiştirmenin 2 yolu vardır. Birincisi; öğrenci ve veliler yetki verildiyse kendi portalında bulunan Ayarlar açılır listesindeki Hesap Bilgileri linkine tıklayıp, Açılan pencerede Kullanıcı Adını Değiştir ya da Parolayı Değiştir linklerine tıklayıp, açılan pencerede mevcut bilgileri değiştirebilir.
k12 hangi siteler için kullanılır?
.k12.tr: Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış öğretim kurumları kullanabilir. . edu.tr: Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından tanınan eğitim kurumları içindir.
Meb k12 tr ne anlama gelir?
Meb k12 tr ne anlama gelir?
.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya'daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . k12 alan adı uzantısını kullanırlar. Türkiye'de .tr uzantısından önce k12.tr şeklinde kullanılır.
k12 ders programı nerede?
k12 ders programı nerede?
Okullarda ders programı nasıl yapılır?
Ders çalışma programı nasıl hazırlanır?
- Gerçekçi olun,
- Özgün bir program hazırlamaya çalışın,
- Haftalık, aylık veya yıllık plan modellerini deneyin,
- Öncelikli derslerinizi belirleyin,
- Zaman aralıklarını doğru planlayın,
- Ödül ve ceza sistemi kullanmaya çalışın,
- Deadline oluşturmayı deneyin,
K12 den ders programına nasıl bakılır?
Ek ders geri ödeme nasıl yapılır?
Ek ders geri ödeme nasıl yapılır?
Öğretmenimiz tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Mal Müdürlüğüne gerekli tutar yatırılıp makbuzu okula teslim edecek. Okuldaki görevli de milli eğitim strateji birimine makbuzu gönderecek.