Modoratör
Efsanevi Üye
Tan Taşcı nasıl meşhur oldu?
Öğrencilik yıllarında da birçok gece kulübünde ve organizasyonlarda sahne alan Tan, 13 Mayıs 2005'te tümü kendi bestelerinden oluşan "Rica Ederim" adlı ilk albümünü çıkardı ve bu albümdeki slow parçalarla adını duyurdu.
Türkan şarkısını kim yazdı?
Demet AkalınTürkan / SanatçıDemet Akalın, Türk şarkıcı, oyuncu ve eski manken. 2000'lerin ortalarından bu yana çıkardığı popüler şarkılar sayesinde günümüzde Türk pop müziğinin en tanınan isimlerinden biri hâline geldi. Vikipedi
Bu benim öyküm şarkısını kim söylüyor?
Bu benim öyküm şarkısını kim söylüyor?
Tuğçe Kandemir, henüz 20'lerin başında genç bir isim. Henüz daha yolun çok başında. 2 ay önce birçok kişi onun ne adını bu kadar biliyordu ne de şarkılar yazdığını. Bir anda 'Bu Benim Öyküm'le hayatımıza dahil oldu.
Tan Taşçı Eskişehirli mi?
Tan Taşçı Eskişehirli mi?
ankaralı olan eskişehirde eski adı doors yeni adı 222parkta senelerdir çalışan güzel sesli popçu. şarkılarının sözleri ve müzikleri kendisine ait şarkıcıdır. uzun zamandır bıkmadan tekrar tekrar dinlediğim şarkılarının kalitesi sebebiyle şuraya kendisi hakkında bir kaç satır yazmak farz oldu.
Ayla Çelik kaç yaşında?
48 yaşında (14 Kasım 1973)Ayla Çelik / Yaş
Tuğçe Kandemir hangi şarkıyla ünlü oldu?
Mersin Üniversitesi'nden edebiyat öğretmeni olarak mezun oldu. Atanmayı beklerken yaşadığı ayrılık acısı üzerine söylediği Bu Benim Öyküm başlıklı şarkısının internette yayılmasıyla ünlü oldu.
Eli Türkoğlu kimdir nerelidir?
Eli Türkoğlu kimdir nerelidir?
Tuğçe Kandemir ile birlikte düet yaptıkları Bu Benim Öyküm şarkısı müzik severler tarafından tam not alan Eli Türkoğlu aslen Azerbaycan'lıdır. 2000 yılında dünyaya gelmiş, 2019 yılı itibariyle 19 yaşında olan Eli Türkoğlu'nun burcu ise Başak'tır.
Tuğba Yurt benim o vokali kim?
Tuğba Yurt benim o vokali kim?
Şarkı 2 Nisan 2021 tarihinde yayınlandıktan sonra kısa sürede hit oldu. Ulusal radyolarda bir numara olmuş ve iTunes üzerinde 3 hafta en çok indirilen, bir numaralı şarkı olmuştur. Şarkının sözü ve müziği Ersay Üner'e aittir. Arka fonda ise Ersay Üner ve Emel Saray'ın vokalleri bulunmaktadır.
Tan Taşçı Yalan şarkısını kim söylüyor?
Almanya'da yayınlanan The Voice of Germany yarışmasına katılan Türk kızı Zeynep Avcı, başarısıyla alkış topladı. Tan Taşçı'nın Yalan isimli şarkısını okuyan Avcı, performansıyla tüm jürileri döndürmeyi başardı.
Tan Taşçı nasıl biri?
Tan Taşçı, ya da bilinen adıyla Tan, 30 Ekim 1981 tarihinde Hannover Hildesheim'de dünyaya geldi. Selma ve Yusuf Taşçı´nın küçük oğlu olan 39 yaşındaki Tan Taşçı, ilkokula Ankara Arı Koleji'nde başladı. Lise eğitimini ise Rauf Denktaş Lisesi'nde tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi.