Modoratör
Efsanevi Üye
Suzuki Vitara Dizel var mı?
Yeni Vitara'nın Dizel motor, şanzıman ve güç aktarım sisteminin tüm parçaları yüksek performans sağlamak için tek parça gibi birlikte çalışır. İhtiyaç duyduğunuzda güçlü, konforlu ya da ekonomik olacak şekilde, üstün performans için her parça birbirini destekler ve kusursuz şekilde tamamlar.
Suzuki Vitara SUV mu?
2020 model vitara aldım.çok az yakıyor.Görüntü tam bir suv.çok rahat konforlu ve güvenlik mükemmel. iyi ki almışım.
Boosterjet motor nedir?
Boosterjet motor nedir?
Yeni Boosterjet motor Tüm yeni Vitara versiyonlarında yer alan 140 HP'lik Boosterjet, bünyesindeki ara soğutuculu turbo şarj sayesinde basınçlı havayı silindirlere göndererek düşük devir aralıklarında, hatta 2500 d/d'da dahi torkun maksimum seviyeye çıkmasına olanak tanıyor.
Suzuki Vitara 1.6 yakıt tüketimi nasıl?
Suzuki Vitara 1.6 yakıt tüketimi nasıl?
Yakıt Kapasitesi 47 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.5 lt.
Suzuki Vitara ne malı?
Suzuki Motor Şirketi ya da kısaca Suzuki, Uzakdoğu ülkelerinden Japonya'nın otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir markasıdır. Japonya'nın, dünya otomotiv pazarındaki yeri son derece üst sıralardadır.
All grip ne demek?
ALLGRIP FELSEFESİ Suzuki Vitara ve S-Cross modellerinde bulunan ALLGRIP SELECT özelliği, dört tekerlekten çekiş sistemi, sürücüsüne AUTO, SPORT, SNOW ve LOCK fonksiyonlarından birini seçmesine olanak sağlayarak "Keyifli sürüş", "Güvenilirlik" ve "Maksimum performans" tanımlamalarının gerçek anlamda hakkını verir.
Suzuki Vitara km ne kadar yakar?
Suzuki Vitara km ne kadar yakar?
2021 Suzuki Vitara 1.4 GLX AT İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 47 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 5.10 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.80 lt/100km sahiptir.
Vitara hibrit ne kadar yakıyor?
Vitara hibrit ne kadar yakıyor?
Suzuki Vitara'nın fabrika verilerinde ortalama 5.7 litre yakıt tüketim değerine sahip olduğu söyleniyor. Testimiz süresince 6 litre ortalama yakıt tüketim değerini yakaladık. Büyük sayılabilecek bi araç için gayet ideal bir tüketim değeri olduğunu söyleyebiliriz.
Suzuki Hangi devletin?
Suzuki Motor Anonim Şirketi, birçok farklı türde araç üreten Japon otomotiv üreticisi.
Suzuki Vitara ne kadar yakar?
Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.6 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.9 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt/100km olarak belirtilmiş.