Son Konular

Suzuki Vitara cok yakar mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Suzuki Vitara çok yakar mı?

Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.6 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.9 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt/100km olarak belirtilmiş.

Suzuki nasıl bir marka?

Her ne kadar Toyota ve Mitsubishi markalarının gerisinde kalsa da Suzuki de hatırı sayılır bir şöhrete sahiptir. Marka Japonların en önemli ticari markaları arasında yer alır ve de dünyanın en büyük 10 otomobil üreticisinden biridir. Birçok Japon otomotiv üreticisi şirket gibi Suzuki de çok uluslu bir yapıya sahiptir.

Suzuki Vitara iyi mi?

Suzuki Vitara iyi mi?
Vitara fiyatları diğer markalara göre hala çok uygun. Bilinen markalara sadece marka için boşuna 30 _ 40 bin fazla vermeyin derim. Ben 2020 aldım çok memnunum. 2020 model vitara aldım.çok az yakıyor.Görüntü tam bir suv.çok rahat konforlu ve güvenlik mükemmel.

Suzuki Vitara 100 km ne kadar yakar?

Suzuki Vitara 100 km ne kadar yakar?
B Segment içinde bulunan Suzuki Vitara, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 47 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 5.10 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.80 lt/100km sahiptir.

Vitara hangi şanzıman?

İkisi de Aisin marka 6 ileri tam otomatik şanzıman kullanıyor.

Suzuki Vitara km ne kadar yakar?

2021 Suzuki Vitara 1.4 GLX AT İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 47 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 5.10 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.80 lt/100km sahiptir.

Vitara hibrit ne kadar yakıyor?

Vitara hibrit ne kadar yakıyor?
Suzuki Vitara'nın fabrika verilerinde ortalama 5.7 litre yakıt tüketim değerine sahip olduğu söyleniyor. Testimiz süresince 6 litre ortalama yakıt tüketim değerini yakaladık. Büyük sayılabilecek bi araç için gayet ideal bir tüketim değeri olduğunu söyleyebiliriz.

Honda Çin mi Japon mu?

Honda Çin mi Japon mu?
Honda markası, Japonya'ya ait, Asya, Amerika ve Avrupa kıtasında üretiliyor. Hummer markası, Amerika'ya ait, üretimi yok. Hyundai markası, Güney Kore'ye ait, Asya, Amerika ve Avrupa kıtasında üretiliyor.

Suzuki Vitara'nın yakıt tüketimi hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Şehir içi yakıt tüketimi 6.6 lt/100km, şehir dışı yakıt tüketimi 4.9 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt/100km şeklinde belirtilmiş. Bu değerler genel olarak uygun ve ekonomik bir seviyede olduğu söylenebilir.

Suzuki markası hakkında da bilgi verilmiş. Toyota ve Mitsubishi gibi markaların gerisinde kalsa da Suzuki'nin de hatırı sayılır bir şöhrete sahip olduğu belirtilmiş. Japonların önemli ticari markalarından biri olan Suzuki, dünyanın en büyük 10 otomobil üreticisinden biri olarak kabul ediliyor. Çok uluslu bir yapıya sahip olan Suzuki, güvenilir ve sağlam otomobiller üretmektedir.

Suzuki Vitara'nın genel değerlendirmesi de olumludur. Fiyatları diğer markalara göre uygun olduğu vurgulanmış. Konforlu, güvenli ve SUV tarzında bir araç olan Vitara'nın az yakıt tüketmesi ve memnuniyet verici performansı öne çıkarılmış.

Vitara'nın şanzımanı hakkında da bilgi verilmiş. Aisin marka 6 ileri tam otomatik şanzıman kullandığı belirtilmiş. Bu şanzımanın performansı ve konforu da Vitara sürücüleri için önemli bir özellik olabilir.

Vitara'nın hibrit versiyonunun yakıt tüketimi de değerlendirilmiş. Fabrika verilerine göre ortalama 5.7 litre yakıt tüketimi olduğu ancak testlerde 6 litre ortalama tüketim değerine ulaşıldığı belirtilmiş. Büyük bir araç için ideal bir tüketim değeri olduğu vurgulanmış.

Son olarak Honda markasının Çin mi Japon mu olduğuyla ilgili bir bilgi verilmiş. Honda'nın Japonya'ya ait olduğu ve Asya, Amerika ve Avrupa kıtalarında üretim yaptığı belirtilmiş. Bu bilgiyle Honda'nın Japon bir marka olduğu ve geniş bir coğrafyada faaliyet gösterdiği anlaşılmış.

Haci Bayram Veli hangi padisah zamaninda yasamistir?

Is Ross a Thane in Macbeth?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.433
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt