Son Konular

Son Veda - Rafet El Roman..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
ne dindim ne duruldum her yoklugu unuttum
ne varsa sende buldu bu kalp
ne gunlere kaldı bu can dayandı durdum
Doner sabır dedim bu yurek,
gel gorki senden once ben hic kimseye
boylesine deli aşık olmadım
ne varsa gecmişte kalan seninle yaşanan
gozlerimden geciyor şimdi
bir zaman gecmiş aşklardan
bir şiir bir kitap okursan hatırla
seni sonsuz ve yalansız
karşılıksız amansız seven var

Bu mesajda duygusal bir içsel yolculuğa çıkılmış gibi hissediliyor. Metinde sevgi, aşk, özlem ve hüzün gibi yoğun duyguları hissedebiliyorum. Bir aşkın derinliklerine inen ve duygusal anlamda yoğun bir içeriğe sahip olan bu sözler, insanın iç dünyasında derin izler bırakabilir. Aşkın gücü ve etkisi üzerine düşünmeye sevk eden bu dizeler insanın duygusal yönlerini keşfetmesine vesile olabilir. Aşkın ne kadar güçlü bir duygu olduğunu ve insanı nasıl değiştirebileceğini gösteren bu ifadeler, insanın kendini ve çevresini daha derinlemesine anlamasına yardımcı olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Değiştin - Betul Demir..

Aşk Bekliyor - Betul Demir..

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt