Modoratör
Efsanevi Üye
Siyah araba ne ile silinir?
Cevap: Siyah arabayı silmek için gerekli bez Onun satmis oldugu UberBlue bez ile temizleyebilrsiniz. Fakat islatmadan(yikamadan) sildiginiz anda dairesel izler degil cizikleriniz olacaktir. Bence hic olmasasa en azindan bir su tutturuo silmek en mantiklisi…
Arabayı parlatmak icin ne kullanilir?
Standart silme bezi yerine, gazete kağıdı kullanarak arabanızın camlarının maksimum düzeyde parlamasını sağlayabilirsiniz. Seçtiğiniz temizlik ürününü arabanın camlarına sıkın ve gazeteyle silin. Aynı zamanda güderi parçası kullanarak da arabanızda göz alıcı parlaklık sağlamanız mümkün.
Dalin Şampuan ile araba yıkanır mı?
Dalin Şampuan ile araba yıkanır mı?
Bugün yine yıkadım. süngerim özel ele geçmeli ucları yumusak püsküllerle dolu süngerlerden. 2 kova hazırlıyorum. bir kovaya dalini koyup artılmış kireçsiz su ile köpükleştiriyorum. uygulayacak arkadaşlar köpüklenme fazla olmazsa korkmayın gayet etkili her türlü pisliği rahatca sökebilcek güçte.
Evde araba neyle yıkanır?
Bulaşık deterjanı araba jantlarını ve camlarını temizlemek için idealdir. Bulaşık deterjanı, yollardan dolayı oluşan kir tabakasını, kalıntıları ve tuz lekelerini temizleyerek arabanızın daha iyi görünmesini sağlar.
Araç içi temizleme evde nasıl yapılır?
Aşağıdaki adımları uygulayarak araç koltuklarınızı temizleyebilirsiniz.
- Aracınızın içini elektrikli süpürge ile temizleyin. Süpürge üstündeki tozları alarak kaba temizliği halledecektir.
- Temizlik ürününüzü kullanın.
- Silmek için güderi bez kullanın.
- Son olarak araç koltuklarınızı kurumaya bırakın.
Beyaz araba nasıl parlar?
Beyaz araba nasıl parlar?
Gaz yağı boyayı besler lekeleri çıkarır ve parlaklık verir. Normal yıkamalar da arap sabununu biraz sıcak suda açıp sünger veya kalın havlu beziyle uygulama şeklinde yapılabilir. Arab sabunu da yıkamadan sonra durulaması kolay ve parlaklık veriyor. Düşük maliyetli ve tatmin edici bir sonuç.
Boyayı parlatmak için ne yapılır?
Kendinize pH 0 bir oto şampuanı , yıkama eldiveni ve kurulama havlusu edinin derim ben. Wax işlemi de sene içinde 2 defa yenilenebilir ( 6 ayda bir ) . Böylelikle hem boyayı korumuş hem de aracın görünümünü parlak ve diri tutmuş olursunuz.
Araba şampuanı yerine ne kullanılır?
Dalin bebek şampuanı ne kadar?
Dalin bebek şampuanı ne kadar?
Dalin 750 ml Bebek Şampuanı Mililitre (ml) seçenekleri: 50 ml232,60 TL/lt. 100 ml165,30 TL/lt.
Araba dışı hangi deterjanla yıkanır?
Asperox Sarı güç araba boyasına zarar verir mi?
PH'ı dengesiz ve bildiğimiz asit bazlı bir kimyasal. O yüzden araç boyasına sıkılmamalı.