Modoratör
Efsanevi Üye
Sipsecmel ne iş yapar?
Instagram'ın sevilen isimlerinden olan Ecmel Kılıç, paylaşımlarıyla kimi zaman kombin önerileri yaparken kimi zaman ise cilt bakımı üzerine tüyolar veriyor. Kısa sürede ciddi bir takipçi kitlesine ulaşan Ecmel Kılıç, muhafazakar giyim bloggerları arasında öne çıkan isimlerdendir.
Ercan Kılıç kaç yaşında?
Profil bilgileri
Anavatandaki isim: | Ercan Kılıç
Doğum tarihi: | 22 Eyl 1968
Doğduğu il: | Aydin
Uyruğu: | Türkiye
Sena Sever kimdir kaç yaşında?
Sena Sever kimdir kaç yaşında?
Sena Sever, aslen Rizelidir. İstanbul'da dünyaya gelen başarılı Instagrammer 22 yaşındadır.
Ercan Kılıç kimdir?
Ercan Kılıç kimdir?
Ali Ercan Kılıç, Edebiyat, İslam, Öykü kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Mahir, Çınar Gölgesinde, İnsanlığın Damlayan Musluğu olarak sayılabilir. Ali Ercan Kılıç kitapları; Araf Yayınları, Gelenek Yayıncılık, Yüzleşme Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Sena sever ablası kim?
Sosyal medyada özellikle tesettürlü kesimin severek takip ettiği Sena Sever'in ablası Ebru Sever Türk, tesettürden çıktı. Durumu fark eden takipçileri ise 1 çocuk annesi olan Türk'ü adeta linç etti.
Beyza Su Sever kimdir?
Sosyal medyada ilgiyle takip edilen Beyzasu Sever, 8 Şubat 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bayburt'lu olan Beyzasu'nun annesi ise İspanyol. Kazaklara veya Arnavutlara benzetildiğini söyleyen influencer böylece sıkça sorulan nerelisin sorusuna da cevap vermiş oldu.
Çerkezce haluj ne demek?
Çerkezce haluj ne demek?
Haluj (Çerkez Mantısı )
Sena sever ve Ömer neden ayrıldı?
Sena sever ve Ömer neden ayrıldı?
Nedenini sorduğumda şöyle anlattı Sena : "Bir yıl önce babamı kaybettim, kıyafet paylaşımlarıma yapılan eleştiriler de babam söz konusu olunca kaldıramadım ve ara verdim."
Sena sever yaşı kaç?
İstanbul'da dünyaya gelen başarılı Instagrammer 22 yaşındadır. Yedi kardeşin en küçüğü olan Sena Sever, açık öğretimde eğitimine devam ediyor.
Beyza su sever kaç yaşında?
Sosyal medyada ilgiyle takip edilen Beyzasu Sever, 8 Şubat 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bayburt'lu olan Beyzasu'nun annesi ise İspanyol.
Su sever kaç yaşında?
Su sever kaç yaşında?
49 yaşında (27 Şubat 1973)Seray Sever / Yaş