Son Konular

Şevket Çoruh Nerede Okudu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Şevket Çoruh, Türk oyuncu ve komedyendir. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitim aldı.
İçindekiler

Şevket Çoruh, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Peki, Şevket Çoruh nerede okudu?

Şevket Çoruh Hangi Üniversitede Okudu?

Şevket Çoruh, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.

Şevket Çoruh Hangi Okuldan Mezun Oldu?

Şevket Çoruh, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Şevket Çoruh Hangi Lisede Okudu?

Şevket Çoruh, İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nde eğitim gördü.

Şevket Çoruh Hangi İlkokulda Okudu?

Şevket Çoruh'un ilkokul eğitimini İstanbul Atatürk İlkokulu'nda tamamladığı bilinmektedir.

Şevket Çoruh Hangi Yıllarda Eğitim Aldı?

Şevket Çoruh, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde 1988-1992 yılları arasında eğitim aldı.

Şevket Çoruh Hangi Dizilerde Oynadı?

Şevket Çoruh, birçok dizi projesinde yer almıştır. Öne çıkan bazı diziler ise şunlardır: "Avrupa Yakası", "Yahşi Cazibe", "Leyla ile Mecnun", "Kocamın Ailesi" ve "Çok Güzel Hareketler Bunlar" gibi.

Şevket Çoruh Hangi Filmlerde Oynadı?

Şevket Çoruh, Türk sinemasında da birçok filmde rol almıştır. Bazı önemli filmleri arasında "G.O.R.A.", "A.R.O.G.", "Celal ile Ceren", "Düğün Dernek" ve "Deliha" yer almaktadır.

Şevket Çoruh Hangi Tiyatro Oyunlarında Rol Aldı?

Şevket Çoruh, tiyatro kariyeri boyunca birçok oyun sahnelemiştir. Bazı oyunları arasında "Köşe Kapmaca", "Hisse-i Şayia", "Pardon", "Kadınlık Bizde Kalsın" ve "Tersine Dünya" bulunmaktadır.

Şevket Çoruh Hangi Ödülleri Kazandı?

Şevket Çoruh, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. 2007 yılında "Yahşi Batı" filmiyle Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca, "G.O.R.A.", "A.R.O.G." ve "Düğün Dernek" filmleriyle de büyük beğeni toplamıştır.

Şevket Çoruh Hangi Karakterleri Canlandırdı?

Şevket Çoruh, kariyeri boyunca birçok farklı karakteri canlandırmıştır. Komedi rolleriyle tanınan oyuncu, genellikle neşeli ve renkli karakterleri başarıyla hayata geçirmiştir.

Şevket Çoruh Kaç Yaşındadır?

Şevket Çoruh, 22 Şubat 1973 doğumludur. Dolayısıyla, bu yazı yazıldığında Şevket Çoruh 48 yaşındadır.

Şevket Çoruh Hangi Burçtur?

Şevket Çoruh, 22 Şubat doğumlu olduğu için Balık burcudur.

Şevket Çoruh Hangi Boya Sahiptir?

Şevket Çoruh'un boyu 1.76 metredir.

Şevket Çoruh Hangi Kiloda?

Şevket Çoruh'un kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Şevket Çoruh Evli midir?

Şevket Çoruh, 2004 yılında oyuncu Berrin Arısoy ile evlenmiştir. Çiftin bir çocuğu bulunmaktadır.

Şevket Çoruh Hangi Sosyal Medya Hesaplarını Kullanmaktadır?

Şevket Çoruh, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında aktiftir. Sosyal medya hesaplarında güncel paylaşımlarını takip edebilirsiniz.

Şevket Çoruh Hangi Projelerde Yer Almaktadır?

Şevket Çoruh, son dönemde "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında yer almaktadır. Ayrıca, tiyatro oyunları ve sinema projelerinde de aktif olarak çalışmaktadır.

Şevket Çoruh Hangi Takımı Tutuyor?

Şevket Çoruh'un hangi takımı tuttuğu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Şevket Çoruh Hangi Dilleri Konuşmaktadır?

Şevket Çoruh, Türkçe dışında başka bir dil konuşmamaktadır.

Şevket Çoruh İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okudu.
Şevket Çoruh oyunculuk eğitimini tamamladığı okul İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'dır.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim alanlardan biri Şevket Çoruh'dur.
Şevket Çoruh eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.
Ünlü oyuncu Şevket Çoruh İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okudu.

Şevket Çoruh İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim aldı.
Şevket Çoruh oyunculuk eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Şevket Çoruh başarılı bir oyuncudur.
Şevket Çoruh'un eğitim aldığı okul İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'dır.
Şevket Çoruh İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okudu ve mezun oldu.

T

Never Land Ne Demek?

T

Ortaköy Avrupa Yakasının Ne Merkezidir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri