Son Konular

Serum nerede uretiliyor?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Serum nerede üretiliyor?

Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan TURK İlaç, Türkiye'nin ilk özel aşı üretim tesisini kurmuştur. TURK İlaç'ın üretim tesisleri Ankara Akyurt bölgesindeki 56.000 metrekare alanda kuruludur.

Türk ilaç ve serum Sanayi kime ait?

Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. BATTAL Holding bünyesinde bulunan ve sağlık sektöründe hizmet veren şirketlerimizin en genç üyesidir.

Serum neyle yapiliyor?

Serum neyle yapiliyor?
Kısaca serum; .1′ su olan bir tür tuzlu sudur. Serumun İçinde Ne Vardır? Serum içeriğinde %0.9 tuz bulunan yani litre başına 154 milimol sodyum (Na) ve 154 milimol klor (Cl)) bulundurmakta olup .1'i ise su olan bir tür tuzlu sudur.

Trilc ne demek?

Trilc ne demek?
Turk İlaç ve Serum Sanayi Hisse Senedi | TRILC.

Serum kim icat etti?

Paul Ehrlich (14 Mart 1854 – 20 Ağustos 1915), Yahudi kökenli Alman bakteriyolog.

Trilc fabrikası nerede?

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.'nin ANKARA Akyurt bölgesinde bugün itibariyle sahip olduğu toplam 56.000 metrekare alandaki üretim tesisleri en ileri teknolojilerle donatılmış ve tüm üretim ekipmanları uluslararası normlara uygun şekilde dizayn edilmiştir.

Trilc hisse ne iş yapar?

Trilc hisse ne iş yapar?
TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
BİST Kodu | TRILC
Şirket Ünvanı | TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
Faaliyet Alanı | ECZACILIĞA İLİŞKİN TIBBİ İLAÇLARIN İMALATI
Sermaye | 161.805.000 TL
Kuruluş Tarihi | 04.12.2012

Türk ilaç hangi pazarda?

Türk ilaç hangi pazarda?
Turk İlaç ve Serum Sanayi 5 Mart'tan itibaren Yıldız Pazar'da sürekli işlem görmeye başlayacak.

TRILC kaç tavan yapar?

16 kez pespeşe tavan olmuştur.

Trilc hisse sahibi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Berat BATTAL Bey EkoTürk'teki canlı yayına katılmıştır.

Merhaba! Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde faaliyet gösteren bir şirkettir. 2010 yılında kurulan şirket, beşeri ilaç ve aşı üretimi alanında faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin ilk özel aşı üretim tesisini kuran Turk İlaç'ın üretim tesisleri Ankara'nın Akyurt bölgesinde, 56.000 metrekarelik bir alana kurulmuştur.

Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding'e ait olan şirketlerden biridir. Sağlık sektöründe hizmet veren şirketlerin en genç üyesidir.

Serum, genellikle %0.9 tuz içeren bir tür tuzlu sudur. Her litre serumda 154 milimol sodyum ve 154 milimol klor bulunur. Bu, litre başına 0.9 gram tuz anlamına gelir.

"Trilc" ifadesi, Turk İlaç ve Serum Sanayi'nin Borsa İstanbul kodudur. Şirketin hisse senetleri bu kodla işlem görür.

Serum, bakteriyolog Paul Ehrlich tarafından icat edilmiştir. Ehrlich, Almanya doğumlu bir bilim insanıdır ve serumun geliştirilmesinde önemli katkılarda bulunmuştur.

Turk İlaç ve Serum Sanayi'nin üretim tesisleri Ankara'nın Akyurt bölgesinde bulunmaktadır. 56.000 metrekarelik alana sahip olan tesisler, en son teknolojiye sahip ekipmanlarla donatılmıştır.

Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., Borsa İstanbul'da "TRILC" kodu ile işlem gören bir şirkettir. Eczacılığa ilişkin tıbbi ilaçlar üretim alanında faaliyet gösterir.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berat BATTAL, şirketin hisse sahibi konumundadır. Kendisi sektörde önemli bir figür olarak bilinmektedir.

Eğer daha fazla sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Oglak kadini cekici mi?

Neutrogena krem ne ise yariyor?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt