Editör
Efsanevi Üye
Serum nerede üretiliyor?
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan TURK İlaç, Türkiye'nin ilk özel aşı üretim tesisini kurmuştur. TURK İlaç'ın üretim tesisleri Ankara Akyurt bölgesindeki 56.000 metrekare alanda kuruludur.
Türk ilaç ve serum Sanayi kime ait?
Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. BATTAL Holding bünyesinde bulunan ve sağlık sektöründe hizmet veren şirketlerimizin en genç üyesidir.
Serum neyle yapiliyor?
Serum neyle yapiliyor?
Kısaca serum; .1′ su olan bir tür tuzlu sudur. Serumun İçinde Ne Vardır? Serum içeriğinde %0.9 tuz bulunan yani litre başına 154 milimol sodyum (Na) ve 154 milimol klor (Cl)) bulundurmakta olup .1'i ise su olan bir tür tuzlu sudur.
Trilc ne demek?
Trilc ne demek?
Turk İlaç ve Serum Sanayi Hisse Senedi | TRILC.
Serum kim icat etti?
Paul Ehrlich (14 Mart 1854 – 20 Ağustos 1915), Yahudi kökenli Alman bakteriyolog.
Trilc fabrikası nerede?
TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.'nin ANKARA Akyurt bölgesinde bugün itibariyle sahip olduğu toplam 56.000 metrekare alandaki üretim tesisleri en ileri teknolojilerle donatılmış ve tüm üretim ekipmanları uluslararası normlara uygun şekilde dizayn edilmiştir.
Trilc hisse ne iş yapar?
Trilc hisse ne iş yapar?
TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
BİST Kodu | TRILC
Şirket Ünvanı | TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
Faaliyet Alanı | ECZACILIĞA İLİŞKİN TIBBİ İLAÇLARIN İMALATI
Sermaye | 161.805.000 TL
Kuruluş Tarihi | 04.12.2012
Türk ilaç hangi pazarda?
Türk ilaç hangi pazarda?
Turk İlaç ve Serum Sanayi 5 Mart'tan itibaren Yıldız Pazar'da sürekli işlem görmeye başlayacak.
TRILC kaç tavan yapar?
16 kez pespeşe tavan olmuştur.
Trilc hisse sahibi kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Berat BATTAL Bey EkoTürk'teki canlı yayına katılmıştır.