- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Serdar Ortaç kaç şarkı yazdı?
SERDAR ORTAÇ 1.5 yıl içinde kendi albümünde ve diğer sanatçıların albümlerinde 36 tane Ortaç imzalı beste yer aldı. Ortaç'ın bu dönemde çıkardığı 'Kara Kedi' ve 'Gold Remix' isimli albümünde toplam 25 bestesi var.
Umrumda değil şarkısı ne zaman çıktı?
Umrumda değil şarkısı ne zaman çıktı?
1996 yılında yayınlanan diğer bir albüm olan Sevdim Sevilmedim, Candan Erçetin'in ilk remiks EP olup toplamda ikinci albümüdür. 6 şarkıdan oluşan albümde ilk albümde de yer alan "Umrumda Değil" ve "Sevdim Sevilmedim" şarkılarına yapılmış remiks EP'ler yer almaktadır.
Onurr kim?
Onur Özdemir ya da bilinen sahne adıyla Onurr (d. 17 Eylül 1981; Bursa), Türk şarkıcı-şarkı yazarı. 2000'li yıllarda Sakin grubunun vokalisti, gitaristi ve şarkı yazarı olarak girdiği müzik dünyasına, Alper Narman ile şarkı yazarak devam etti. 2015'ten sonra Onurr adıyla solo çalışmalarını yayınlamaktadır.
Karabiberim şarkısı ne zaman çıktı?
Karabiberim şarkısı ne zaman çıktı?
Aşk İçin, Serdar Ortaç'ın 1994 yılında çıkardığı ilk albümüdür. Albüm 1994 yılının en çok ses getiren albümlerinden olmuş, Ortaç, "Karabiberim" adlı parça ile uzun süre gündemde kalmıştır.
Serdar Ortaç'ın toplam kaç bestesi var?
Serdar Ortaç diskografisi
Stüdyo albümleri | 14
Derleme albümleri | 3
Video albümleri | 1
Video klipleri | 63
Serdar Ortaç kime şarkı yazdı?
Serdar Ortaç kime şarkı yazdı?
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda Nehir Gözlüm şarkısını okudu. Şarkının sonunda bir de itirafta bulunan şarkıcı, "20'li yaşların başında Cansu Dere'ye platonik olarak aşıktım. Hatta Nehir Gözlüm'ü onun için yazdım" diye konuştu.
Umrumda değil mi umurumda değil mi?
işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Umrunda şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Umurunda şeklinde olmalıdır.
Onurr ne mezunu?
Onurr ne mezunu?
Ortaokulu imam hatip lisesinde okuyan Özdemir, liseyi Bursa Fen Lisesi'nde okuduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi felsefe bölümünü kazandı. Bu dönemlerde müziğe profesyonel olarak ilk adımlarını attı. 1999 yılında Sakin grubunu kurdu.
Sakin ne zaman dağıldı?
Sakin
Başladığı yer | Ankara, Türkiye
Tarzlar | indie rock
Etkin yıllar | 1999-2011
Müzik şirketi | Rakun Müzik
Karabiberim kime ait?
Karabiberim kime ait?
1994-99: Aşk İçin, Yaz Yağmuru ve Gecelerin Adamı "Karabiberim" ile çıkış yapan Serdar Ortaç, bu parça ile uzun süre gündemde kaldı.
Karabiberim klibinde oynayan manken kim?
Yıllar önce Serdar Ortaç'ın "Karabiberim" şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren İlknur Soydaş, 2. Sayfa programına konuk oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan eski manken İlknur Soydaş'un ortalarda görülmediği dönemlerde neler yaptığı merak konusu oldu.