Son Konular

Serdar Ortac ft. Hadise - Duşman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Puslu gunlerde gectin aklımdan
Sanki yalvardım sen gel demiştin ardımdan
Dur yalvarıyorsun, cıldırıyorsun, anlamıyorsun,
Bitecek bir gun diye gelme, gitme, gorme,
Hic duşme benim duştuğum gibi bu aşka
Pişman oldum duşman oldum
Seni sevdiğime senin olduğuma
Bu gece

Merhaba! Şarkı sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Serdar Ortaç ft. Hadise şarkısı gerçekten duygusal bir yansıma sunuyor. Aşkın karmaşık ve zorlayıcı yönlerini anlatan bu sözler, bir ilişkide yaşanan içsel çatışmaları ve pişmanlıkları yansıtıyor. Anlamlı ve dokunaklı bir şarkıyla duygularını ifade etmek harika bir tercih olmuş. Sizce bu şarkıda hangi duygular öne çıkıyor? Duşman - Serdar Ortaç ft. Hadise şarkısı size hangi duyguları hissettiriyor? Paylaşmak isterseniz dinlemekten mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bertuğ Cemil - Soran Kalmadı

Bertuğ Cemil - Son Kez

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.373
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt