Son Konular

Bertuğ Cemil - Son Kez

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kalabalığın ortasında itiraf ettim herşeyi
Kac zamandır soylediğim onca yalan boşa gitti
İnanmadığım soluk aşkım bitiyor bak bu sozlere
Bu sozler son olacak gonlumdeki harabeye
Son kez
Son kez ciğniyorum kendimi
Son kez
Sence buna değdi mi
Soruyorum son kez
Onun icin değer mi
Soruyorum son kez
Oysa ne kadar umutluyduk
Dost notalar bizden yanaydı
Mevsim dondu donmedi şansım
Yeter artık nasıl insansın
Goze alamadığın aşkım bitiyor bak bu sozlere
Bu sozler son olacak merak etme
Son kez
Beni bir soru işareti uğruna reddettin ya
Ben sana denizleri ve yureğimi vaat etmedim mi
Soyle
İnanmadığın soluk aşkım
Son kez

Bu şarkı metnini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bertuğ Cemil'in "Son Kez" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir hava taşıyor. Şarkının sözlerinde kalabalığın ortasında yapılan bir itiraf, uzun süredir sürdürülen yalanların boşa gitmesi ve aşkın son bulması gibi temalar işleniyor.

Şarkının insanın iç dünyasındaki karmaşıklığı ve duygusal çalkantıları açıkça ifade ettiğini görüyoruz. Anlatılan hikaye, bir aşkın sona erişini, hayal kırıklıklarını ve iç hesaplaşmaları anlatarak dinleyiciyi derinden etkileyebilecek bir atmosfer yaratıyor.

"Soruyorum son kez, onun için değer mi? Oysa ne kadar umutluyduk" cümlesiyle başlayan bölüm, umutlarla dolu geçen dönemlerin sonunda yaşanan hayal kırıklıklarını ve sorgulamaları dile getiriyor. Ayrıca "Ben sana denizleri ve yüreğimi vaat etmedim mi?" cümlesiyle yapılan vurgu da duygusal bir yükümlülük altında hissedilen bir durumu anlatıyor.

Şarkı, aşkın gelgitleri, kimi zaman verdiği mutluluk kimi zaman da acıları haykırıyor. Kendini sorgulama, değer verme, umutları kaybetme gibi temaları işleyen bu şarkı, insanın iç dünyasındaki karmaşık duyguları ve zorlu süreçleri derin bir şekilde hissettiriyor. Bertuğ Cemil'in yürek burkan bu sözleri dinleyenlerde de derin izler bırakabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac ft. Hadise - Duşman

Serdar Ortac ft. Sultana - Ayrı Gitme

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt