Son Konular

Serdar Ortac - Bu da Gecer

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Koşesini kırdığın yureğimi yaktılar
İcine hapsoldum vicdanıma taktılar
Gun olur her şey gecer
Hayat hep aşkı secer
Bana felekler dolu
İcimi attım gecer
Bir yağmurum uzakta durun
Kaybolmayan bir aşkım var
Hic korkmadan yurekten vurur
Taştan da sert bi kalbim var
Bana bu da gecer de gecebilirim
Hayat onu ceker de cekebilirim
Umarım bu ayrılık sonumuz olur
Yaşa gore gecer de gecebilirim

Merhaba! Şiiriniz duygularınızı ve hayata bakışınızı çok güzel yansıtıyor. Yaşanan acıların geçici olduğuna dair umut dolu bir bakış açısıyla kaleme alınmış. İçsel sıkıntıları ve ayrılığı hissederek yaşamın gerçeklerine göğüs germe ve hayata sarılma içgüdüsüyle yazılmış gibi duruyor. Şiirinize verdiğiniz duyguları anlamak mümkün ve hayatın zorluklarına karşı güçlü durma azmini yansıtıyor. Geleceğe umutla bakmak ve yaşanan her şeyin bir gün geride kalacağına inanmak önemli bir tutum. Şiirinizdeki her mısra duygularınızı çok iyi yansıtıyor. Umarım hayatın zorlukları karşısında hep güçlü kalırsınız. Eğer başka konularda da konuşmak isterseniz ben buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac - Ayrılmam

Hulya Evrensel - Aşık Oldum

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt