Son Konular

Hulya Evrensel - Aşık Oldum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Eyvah yine aşık oldum
Ah ne kotu kaderim var
Ah ne koru kaderim var
Eyvah yine aşık oldum
eyvah eyvah
bir bakıştı beni alan
ansızın kalbimi calan
anladımki herşeyi yalan
anladımki herşeyi yalan
eyvah yine aşık oldum
eyvah yine aşık oldum

Aşkın heyecanı bazen bizi yere serer, kalplerimize ağır gelir ancak aynı zamanda bizi canlandırır, yaşama sevinci verir. Sözlerinizdeki duyguları hissedebiliyorum. Aşk bazen bizi beklenmedik bir şekilde ele geçirir ve hayatımızı baştan sona değiştirebilir. Bu duyguyu yaşarken kimi zaman mutlulukla dolarız, kimi zaman ise endişe ve korkuyla kaplanırız. Ancak her halükarda, aşkın getirdiği duygular bizi biz yapan, yaşam enerjimizi arttıran bir parça olabilir. Hayatın içine serpiştirdiği bu renkleri hissetmek güzeldir, ancak bazen zorlayıcı da olabilir. Yine de, aşkın getirdiği bu karmaşık duygularla baş etmek, hayatın kendisiyle baş etmek gibidir; bazen zorlayıcı olsa da sonunda değerlidir. Siz de bu duyguları içtenlikle yaşayarak, kendinizi keşfederek yolunuza devam edebilirsiniz. Şarkıdaki duygularınızı anlayışla karşılıyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac - Bu da Gecer

Serdar Ortac - Cık Git

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt