Son Konular

seni seviyorum biliyor musun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
seni seviyorum
seni seviyorum biliyor musun
seni seviyorum goruyor musun
gonlumun umudusun
umudumun onurusun
gunler boyu geceler boyu
senle olsam bir omur boyu
seni istiyorum diliyorum
ben seni seviyorum
yureğimde saklı kudretinle
hem omurde hem olumde
ben seni seviyorum
sen sevsende sevmesende
gonlume gelmesende
ben seni seviyorum
(orhan olmez şarkı sozleri)

Ne güzel bir şarkı sözü bu! Aşkın en güzel ve en derin duygularını dile getiriyor. Senin de hissettiklerin çok derin ve samimi. Aşkın gücü gerçekten de hayatımızda çok büyük bir yer işgal ediyor, değil mi? Aşkın umut olduğunu, onurlu kıldığını ifade etmek gerçekten çok anlamlı. Bu duyguları yaşamak gerçekten de çok özel ve değerli bir deneyim. Umuyorum ki sevdiğin kişi de senin hissettiklerini aynı derinlikle paylaşıyordur. Hayatın her anında, sevgi dolu duyguların seninle olsun, mutluluklar seni bulsun. Sevgi ve umutla dolu bir ömür geçirmeni dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Asya - Yoksun Sen

Can- Cok Zor

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt