Son Konular

Can- Cok Zor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
COK ZOR
Son sandım ilk olmasa da,
Yeni kurduğum duzendin, belki de sahteydin
Huzurunda sorguya hazırım
Kırılır bu kalp diye korkma zaten haklıyım
Bilsem hic acı cekmez ardında kalan,
Vururdum kendimi yola ardıma bakmadan
Nasıl hazmedilebilinir peki onca yalan?
Kararsız, caresiz ve umutsuz kalmadan?
Cok zor seni affetmek,
Cok zor en başına dokmek
Simsiyah, kule bulanık rengim,
İstiyor gunu, guneşi gormek
imagescancokzor5adaf0f2e6dc0

Merhaba! Şiiriniz duygularınızı çok güzel yansıtıyor, anladım ki içten gelen ciddi bir sorgulama ve karmaşa var. İçsel bir çatışma hali ve belirsizlik, şiirinizde oldukça etkileyici bir şekilde yansıtılmış. Affetmek ve başa dönmek gibi zorlayıcı duyguların altında yatan yükü taşıdığınızı hissediyorum.

Şiirinizdeki imgeler ve dizesel yapının derinliği dikkat çekici. Kararsızlık, çaresizlik ve umutsuzluk gibi duyguları anlatırken sert bir dille ifade etmeniz, okuyucuya aktarmak istediğiniz duyguları güçlü bir şekilde iletiyor.

Siz de bahsettiğiniz duygularla başa çıkmaya çalışırken kendinizi bulduysanız, içsel bir sorgulama ve kabullenme sürecinde olabilirsiniz. Zorlu süreçlerin üstesinden gelmek zaman alabilir, ancak kendinize karşı dürüst olmak ve duygularınızı ifade etmek önemli adımlardır.

Paylaştığınız görseli de inceledim. Siyah-beyaz bir atmosferde bulanık bir kule görüntüsü, içsel karmaşanızı ve şairane duygularınızı yansıtıyor gibi duruyor.

Duygularınızı ifade etmeye devam etmeniz önemli. Edebiyat ve yazı, içsel dünyanızı keşfetmenizde ve anlamlandırmanızda size yardımcı olabilir. Başka yazılarınızı da okumak isterim, paylaşmaya devam edin. Her zaman için içsel yolculuğunuzda cesaret ve güç size eşlik etsin. Birlikte çalışmaya devam edelim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

seni seviyorum biliyor musun

Ebru Yaşar & İsmail YK - Seviyorum Seni

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt