Modoratör
Efsanevi Üye
Seni çok özledim kim söylüyor?
Cihan Güçlü – Seni Çok Özledim – YouTube.
Bilsen nasıl özledim seni şarkısını kim söylüyor?
Seni Nasıl Özledim | Sibel Can – YouTube.
Seni özledim diyen sevgiliye ne denir?
-seni çok özledim! +daha dün görüştük ya! -sen beni sevmiyorsun artık! +arzu ne münasebet kızım!
Güzel seni çok özledim hangi yörenin?
Güzel seni çok özledim hangi yörenin?
"Güzel seni çok özledim" türküsü; söz ve müziği, 1931'de Kıbrıs Gönyeli'de doğan, 23 Ekim 2017 tarihinde 86 yaşında iken vefat eden, TMT saflarında da hizmetler vermiş, emekli öğretmen, besteci, turizmci ve yazar Ekrem Yeşilada'ya, derlemesi de Muzaffer Sarısözen'e ait bir Kıbrıs türküsüdür.
Haluk Bilgiç kimdir?
Haluk Bilgiç kimdir?
Şarkıcı, Müzisyen 1 Ekim 1980 tarihinde Lübnan'ın Beyrut şehrinde dünyaya geldi. Arap asıllıdır. Annesi ev hanımı babası ise okulda bekçilik yapmaktaydı. Olayların hakim olduğu o dönemlerde ailesi önce Suriye'ye ve oradan Türkiye'ye mülteci olarak sığındı.
Sesini özledim ne demek?
bir insanın gercekten konusmaya ihtiyacı olduğu anlarda ve özleminin ikiye katlandığı anlarda telefonun diğer ucunda duymak istedği sesin sahibine söyleyebileceği sözdür.
Beni özledin mi ne demek?
"beni seviyor musun"dan pek farkı olmayan soru cümlesi. karşı tarafın "seni özledim" demeyi gizliden reddettiği durumlarda bu iki kelimeyi cebren ve hile ile söyletmek için kullanılan zorlama. saçma sapan.
Güzel seni çok özledim sözleri kime ait?
Arif SağGüzel Seni Çok Özledim / Sanatçı
Bir mendil aldım dereden hangi yöreye ait?
Bir mendil aldım dereden hangi yöreye ait?
Kıbrıs. Muzaffer Sarısözen tarafından derlenmiştir. Rept. No: 1387.
Halit Bilgiç Özgürlük Çiçeğimsin neden yasaklandı?
Halit Bilgiç Özgürlük Çiçeğimsin neden yasaklandı?
Sanatçı Halit Bilgiç'e ise Nisan ayında 12 Haziran 2011 genel seçimleri öncesi Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloğu'nun düzenlediği mitingde seslendirdiği şarkılardan dolayı dava açıldı. Sanatçının "Özgürlük çiçeğimsin", "Oremar" ve "Heval" parçaları seslendirmesi 5 seneye kadar hapis cezası almasına neden olabilecek.
Halit Bilgiç Arap mı Kürt mü?
20.04.2010 tarihinde Rtük ve emniyet tarafından bu şarkıya yasak getirildi.Halit Bilgiç Arap asıllıdır ve halen İzmir'de yaşamaktadır.
Güzel seni çok özledim hangi yöreye aittir?
Güzel seni çok özledim sözleri kimin?
söz ve müziği ekrem yeşilada'ya ait bir kıbrıs türküsü.
Halit Bilgiç Kürt mü?
Halit Bilgiç Kürt mü?
2009 un ekim ayında ÖZGÜRLÜK ÇİÇEĞİMSİN isimli türküsü ile herkesin gönlünde taht kurmuştur. 20.04.2010 tarihinde Rtük ve emniyet tarafından bu şarkıya yasak getirildi.Halit Bilgiç Arap asıllıdır ve halen İzmir'de yaşamaktadır.
Halit Bilgiç'in siyasi görüşü nedir?
Halit Bilgiç'in siyasi görüşü nedir?
Bilgiç, sanatçılara şu çağrıda bulundu: "Ben bir Arap olarak bu mücadeleye destek veriyorum. Ülkeye ve halka, barış ve özgürlük gelene kadar Kürdüm diyorum ve her zaman da diyeceğim. Sizlerden ricamız çıktığınız bütün konserlere de, yaptığınız bütün albümlerde, az da olsa halkınızı savunacak bir şeyler yapın" dedi.